Cat insisti pe un loc unde nu ai prezentari?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca simt rapitorul in zona vizata de mine , nu plec pina nu il prind (foarte optimist )si...in majoritatea cazurilor , reusesc ! a nu se intelege ca bat apa cu blakiul in acelas loc , pina in momentul in care ai cedeaza nervii stiucii sinucigindu-se printr-un salt pe mal s-au in barca !!! " doi pasi la stinga lintisor (fara zgomot ), si alti doi pasi la dreapta lor "... , s-au 2-3 visle , dupa caz , pot rezolva problema ; schimb naluca , schimb pozitia , modul de recuperare , jocul discret sau accentuat din virful vergii , caut ca soarele sa cada si din alt unghi pe oscilanta , in majoritatea cazurilor , rapitorii prezinta interes pentru nalucile care au "soarele" in spate . Stiuca , pradator deosebit de agresiv ataca nu numai pentru a se hrani !!!
Sint convins ca secretul reusitei consta si in ambitia fiecarui individ de a insista mai mult in acelas loc promitator incercind fel de fel de trucuri auzite s-au inventate atunci pe moment ... daca atacul survine dupa al doilea sau al douazecilea lanseu , ramine un atac la...curiozitatea fiecaruia ...
Sint convins ca secretul reusitei consta si in ambitia fiecarui individ de a insista mai mult in acelas loc promitator incercind fel de fel de trucuri auzite s-au inventate atunci pe moment ... daca atacul survine dupa al doilea sau al douazecilea lanseu , ramine un atac la...curiozitatea fiecaruia ...
-
- utilizator constant
taicanoie a zis " importanta e iesirea - daca se mai si prinde peste e si mai frumos." CRED ca asta ne defineste pe marea majoritate .Pe 2 sau 3 decembrie(trebuie sa verific pe camera) la o iesire de control ,am batut un loc in care de fiecare data luam avat ,de data asta vine un nene ,ne salutam ,povestim 5 min si se aseaza in locul de vizavi .Doua bete, unul la stiuca si unul la obleti.Asta am vazut eu, dupa vreo doua ore cand vreau sa plec spre casa , vine nenea cu masina pana la mine,clacsoneaza si ma cheama sa-mi arate CEVA,.oSTIUCA LA 9-10 KG.La mine traista goala......dar am avut satisfactia de a-i fi facut o poza.Era ENORMA si ma bucur ca n-am lasat camera acasa.
Vreme buna ,fir intins !
-
- utilizator constant
Ca dovada iata link http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2667
Vreme buna ,fir intins !
Dupa intamplarea asta se poate spune ca nu e locul ci...omul
E bine sa pui toti factorii care pot sa-ti optimizeze pescuitul cap la cap,dar fara un pic de noroc.....
Vorba ceea: "noroc sa ai, ca bani si sanatate aveau si aia de pe Titanic".

E bine sa pui toti factorii care pot sa-ti optimizeze pescuitul cap la cap,dar fara un pic de noroc.....

Vorba ceea: "noroc sa ai, ca bani si sanatate aveau si aia de pe Titanic".
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
doc scrie:regula generala la spinning:nu exista nici o regula
asa e! nu exista nici o regula in spinning pentru cei care merg si prind cu totul si cu totul intimplator,nu exista reguli pentru cei care trag si ei ceva prin apa.totul e un haos de nedescris ,cine are bulan prinde cine nu sa mai puna acatiste .

cred ca ce vroia sa spuna este ca trebuie sa fii deschis la orice
omul cat traieste invata, si suprize apar mereu
pestele este imprevizibil, si poate sa traga la orice, oriunde si chiar si cand te astepti mai putin
am avut parte de niste suprize foarte placute in 2006, si am concluzionat ca regulile pe care ti le stabilesti singur, chiar si prin prisma experientei, nu sunt intotdeauna valabile
pestele este imprevizibil, si poate sa traga la orice, oriunde si chiar si cand te astepti mai putin
am avut parte de niste suprize foarte placute in 2006, si am concluzionat ca regulile pe care ti le stabilesti singur, chiar si prin prisma experientei, nu sunt intotdeauna valabile
danr scrie:cred ca ce vroia sa spuna este ca trebuie sa fii deschis la orice
Asta am si vrut sa zic.
din punctul meu de vedere chiar in asta consta frumusetea spinningului!
in imprevizibil.