Cat insisti pe un loc unde nu ai prezentari?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 18 Dec 2006, 23:02

De obicei am chef de mers ... si nu stau foarte mult pe un loc ... dar daca ma impunge lenea :lol: sunt in stare sa stau toata ziua pe 20 de metri de mal si daca nu trage testez nalucile ... analizez jocul voblerelor ... importanta e iesirea - daca se mai si prinde peste e si mai frumos.
S'altare și bunăstare !

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 20 Dec 2006, 10:46

leba scrie:
taicanoe scrie:pe un rau in jos
pe un mal frumos ...

insist pe locuri care par cu potential ... cu doua trei naluci functie de specia vizata , dupa care merg mai departe ... si de obicei la intoarcere mai incerc odata sau de doua ori ...

ei, vezi aici e problema. pe un loc care promite nu e bine sa insisti mai mult sau cu mai variate naluci? stiut fiind ca rapitorii sunt atat de fitzosi uneori... si nu exista naluca universala
nu exista leba , dar pescari norocosi exista ! :P

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 20 Dec 2006, 11:21

Aici votez si eu! Nu exista naluci universale dar pescari norocosi da!
Ca am patit si eu sa dau dupa stiuk si dupa 20 de lansari am renuntat si dupa 5 min apare cineva si la aceeasi lingura ca si mine impusca un stiuk de 2,5 kg pe locul de unde am plecat eu!
Nu stiu insa daca a fost noroc sau mana omului care pescuia!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Dec 2006, 11:26

rosu r. scrie:Aici votez si eu! Nu exista naluci universale dar pescari norocosi da!
Ca am patit si eu sa dau dupa stiuk si dupa 20 de lansari am renuntat si dupa 5 min apare cineva si la aceeasi lingura ca si mine impusca un stiuk de 2,5 kg pe locul de unde am plecat eu!
Nu stiu insa daca a fost noroc sau mana omului care pescuia!
imi dau acum cu presupusul da e o explicatie posibila:
de multe ori cand am dat la stiuca si nu avea chef de atacuri ,dadea doar atunci can ii trecea pe la nas ....dar ceva de genu ca degeaba plimbai lingura la 1 m de ea de 20 de ori , daca nu o dadeai ,, la nas'' nu dadea....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 20 Dec 2006, 11:34

Aici ai si tu dreptate! Dar tot sunt de parere ca mai conteaza si mana pescarului , acel al 6 simt pe care il au unii!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Dec 2006, 12:01

rosu r. scrie:Aici ai si tu dreptate! Dar tot sunt de parere ca mai conteaza si mana pescarului , acel al 6 simt pe care il au unii!
fara indoiala .
am vrut doar sa zic ca poate nu e numai strict chestie de sansa
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 20 Dec 2006, 12:05

Oricum cu sau fara sansa , cu sau fara "mana" , nu fac niciodata mai mult de 10 lansari pe un loc unde nu am atac sau nu vad nici o miscare pe apa! In rest plimbare multa si cateva lansari unde mi se pare ca ar trebui sa fie peste!

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 20 Dec 2006, 18:04

eu unul nu plec de pe un loc care mi se pare promitator; locul promitator nu-l gasesti ca pe lozul castigator ci faci o interpretare a tuturor factorilor de la acel moment; fiecare decide in felul lui. Daca stii balta f bine e pacat sa pleci de pe un asemenea loc; eu personal am ramas pe un asemenea loc 4-5 ore timp in care am schimbat intreg arsenalul la dispozitie si periat fiecare cm cub de apa;rezultatul a fost pe masura si am prins pana la sfarsitul partidei.

sotto
junior
junior

Mesaj de sotto » 20 Dec 2006, 20:46

Da, ai dreptate! Daca cunostti bine locul trebuie sa insisti cu mai multe tipuri de naluci. Pana la urma tot se lasa convins careva peste :) . Eu cel putzin asa procedez dau cu naluci mai mici pe urma cu mai mari care evolueaza mai sus mai jos samd. Sunt multe premise de care depinde rezultatul

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 21 Dec 2006, 12:27

rosu r. scrie:Aici ai si tu dreptate! Dar tot sunt de parere ca mai conteaza si mana pescarului , acel al 6 simt pe care il au unii!
Cel mai al dracului simt e al 7 lea,sa dai chiar in nas pestelui si la viata mea am vazut 2 oameni care aveau asa ceva.
Si in Sahara daca ii trimiteam cred ca prindeau peste! :D
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Scrie răspuns