care-i mai bun ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu zic ca e momentul sa va calmati! Amandoi!
Pana una alta v-am sters posturile! Daca aveti chef sa va certati folositi MP. Aici se discuta despre fire textile nu despre capacitatea unuia sa a altuia de a da raspunsuri competente! Cine are ceva de spus poate sa o spuna linistit, atata cat se incadreaza in subiesct si respecta limitele decentei. Dar aberatii de genul " esti in stare sa scrii ceva....? " nu isi au locul nici aici si nici in alta parte. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar nici unul din utilizatorii acestui forum nu sunt obligati sa va citeasca toate replicile acide, sarcastice sau cum or mai fi ele!
PS Astept misto-ul pt luarea de atitudine:). Pe alt topic:D:D:D
Pana una alta v-am sters posturile! Daca aveti chef sa va certati folositi MP. Aici se discuta despre fire textile nu despre capacitatea unuia sa a altuia de a da raspunsuri competente! Cine are ceva de spus poate sa o spuna linistit, atata cat se incadreaza in subiesct si respecta limitele decentei. Dar aberatii de genul " esti in stare sa scrii ceva....? " nu isi au locul nici aici si nici in alta parte. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar nici unul din utilizatorii acestui forum nu sunt obligati sa va citeasca toate replicile acide, sarcastice sau cum or mai fi ele!
PS Astept misto-ul pt luarea de atitudine:). Pe alt topic:D:D:D
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Doctore,DOCTORU scrie:OK! Daca vii maine cu Luci Vasies in Mures, dau o sampanie (e ziua mea de nastere), si ne cunoastem mai bione. Acu chiar vorbesc serios.
Iti doresc LA MULTI SI FERICITI ANI SI MULTA SANATATE,pacat ca sunt cam ocupat ,ca as fii venit si eu sa vad ce sampanie am putea bea de ziua ta(in lipsa ei as aprecia si o palinca,preferabil de cirese ca e medicament curat,iar tu ca doctor mi-o vei prescrie de trei ori pe zi si...o data seara)
Numai bine ,
Jean Scurtu
Eu cred ca cel mai bun este fusionul SPIDER, dar se gaseste foarte greu. Incearca sa iei legatura cu cineva de la Gipo, poate mai este vreo rola nevanduta prin vreun magazin. Costa 650.000 lei si merita incercat. Daca il gasesti si vrei sa dai la clean sau la avat cu el, coloreaza-i cu markerul negru primii 150cm.