care-i mai bun ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Mah, nu l-am pupat in bot, dar am pus" minuta mea care da atita sanatate pacientilor" pe el,si culmea, ca sa vezi peste o saptamina am cistigat la loto o croaziera in Cuba, de 3 saptamini, all inclusive!!!!
Ce zici????? Vise de pescar!!!! Acum nu-ti doresti si tu sa prinzi un asemenea avat?????
ps. Daca plecam in Cuba, cred ca eram in stare sa-l maninc de viu, cu tot cu coco!!!
Ce zici????? Vise de pescar!!!! Acum nu-ti doresti si tu sa prinzi un asemenea avat?????
ps. Daca plecam in Cuba, cred ca eram in stare sa-l maninc de viu, cu tot cu coco!!!
merci mult baieteii de sfaturi!!! chiar sunt folositoare si cand plec sa cumpar, primu lucru care-l fac cand ajung acas postez p forum CARE A FOST ALEGEREA
. yo is din bv si pescuiesc prin zona fagaras, si tre sa recunosc ca mai am d mancat pana ajung la avatii de marimea celor care vb voi acolo (5-6 kg) cel mai mare al meu a avut 3,200 kg da sper ca vara asta il depasesc cu minim un kg 

p5ih0 scrie:merci mult baieteii de sfaturi!!! chiar sunt folositoare si cand plec sa cumpar, primu lucru care-l fac cand ajung acas postez p forum CARE A FOST ALEGEREA. yo is din bv si pescuiesc prin zona fagaras, si tre sa recunosc ca mai am d mancat pana ajung la avatii de marimea celor care vb voi acolo (5-6 kg) cel mai mare al meu a avut 3,200 kg da sper ca vara asta il depasesc cu minim un kg
Sa ai BAFTA....si NOROC!!!!

Nu tre sa fie neaparat SIC, ca doar nu numa astia fac inele. Da dac e model nou in principiu nu are nimica. Alea de ceramica si de la al oxid in sus sunt OK. Cred ca alea din inox se busesc si inele de calitate inferioarra. Am un shackespeare de 9-12ani. Nu mia stiu si nu a avut nimica de la fir textil.....