Cand incepe sa manace bibanul mia cu pofta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cand incepe sa manace bibanul mia cu pofta
Bibanul mananca cu pofta cam tot anul, cu exceptia lui martie-aprilie, cand nu poate manca cu pofta de boabele ce le are in burta.
, dar mananca si atunci la mormasca cu larva . Maxime are vara si toamna pana da frigul ala rau. Primavara merge la momeli mici, alevini sau garizi (deci si cu mormasca), iar apoi isi da drumul pe de toate, dupa mine c m bune luni sunt iunie-august si octombrie-uneori noiembrie (cand e cald). Am avut partide bune si pe mai frig, dar trebuie sa fie strans pe gropi sau pe alte structuri. Pofta are mai tot timpul, si e si cel mai activ dintrte rapitori!

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

maine as da o bibaneala prin zona semanatoarea-grozavesti-eroilor, poate si-n lacul morii ...
amatori ?
amatori ?
ieri, 3 ore - 70 bibani (timbre)

maine pe la 2 impreuna cu un amic mergem am zis noi la pod la rosu si pe canal. asta daca vremea o sa permitabbbogdann scrie:maine as da o bibaneala prin zona semanatoarea-grozavesti-eroilor, poate si-n lacul morii ...
amatori ?
e plin de parasutisti borati acolo, incepand de la pod spre amonte pe canal.Daniel1m scrie:maine pe la 2 impreuna cu un amic mergem am zis noi la pod la rosu si pe canal. asta daca vremea o sa permitabbbogdann scrie:maine as da o bibaneala prin zona semanatoarea-grozavesti-eroilor, poate si-n lacul morii ...
amatori ?
cel putin asa era acu o luna cand am fost eu.
oricum, in functie de ce activitate am prin grozavesti, o sa merg si in lac, poate spre canal, fiind frig or sta fomistii aia pe acasa.
daca mergi maine si vrei sa ne vedem sau sa facem schimb de informatii
Daniel 0764155715
Daniel 0764155715
-
- veteran
Bibanii maninca cel mai bine cind ii gasesti...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
da vali,asa e....mai ales prin Delta 

cine stie un loc de biban pe langa Bucuresti? pe Tei sau Herastrau cine stie cum sta treaba?
...astazi, mono si un varf mai elastic au facut diferenta.