Cand incepe sa manace bibanul mia cu pofta

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
RAFYYY91
veteran
veteran

Re: Cand incepe sa manace bibanul mia cu pofta

Mesaj de RAFYYY91 » 27 Oct 2013, 15:45

super bibanoi, asa mare n-am mai vazut pe dambovita :shock: eu am fost azi si am prins numai d-astia mici :lol:

Imagine

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 27 Oct 2013, 16:02

da nici nu prea arata a biban p-acolo.... incearca in locuri mai interesante, pe sub barci, sub pontoane, pe sub poduri, pe langa picioare de poduri, langa peretzi, prin agatzaturi, sau intre un perete s'un ponton de exemplu..... chiar daca-s numa douajde cm :lol: exact acolo unde parca n-ai vrea sa pescui... :lol: exact acolo! :wink:
o tai si io acuma la o bibaneala ca prea mi-atzi facut pofta.... :lol:

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 27 Oct 2013, 16:37

stiu ca bibanii mai mari stau in structuri, da na, azi mi-a fost lene sa ma deplasez prea mult in cautarea lor :headbash:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Oct 2013, 21:33

Pe Dambovita structuri nu prea gasesti, in afara de ceva pragulete cu scoica nu prea ai altceva (exceptand anvelope, carucioare de Carrefour si eventual fotbalisti care sar cu masina in apa). Acum trebuie cautat in zonele unde se vad baboii, sau printre ierburi. Oricum cine iese seara se ghideaza usor dupa agitatia de la suprafata apei.

PS: ochiu pe fir nu pe studente!
Urasc atarnatorii!

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 27 Oct 2013, 22:23

tocmai m-am uitat la dambovita pe google earth.... mda... mai greu de gasit barci si pontoane.... :oops:
ma scuzati, din bucuresti cunosc doar aeroportul.... :lol:
nu se prinde si salau in dambovita? parca am vazut io niste poze...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Oct 2013, 22:53

Adi G scrie:tocmai m-am uitat la dambovita pe google earth.... mda... mai greu de gasit barci si pontoane.... :oops:
ma scuzati, din bucuresti cunosc doar aeroportul.... :lol:
nu se prinde si salau in dambovita? parca am vazut io niste poze...

Se gasesc multe specii in Dambovita, iar salaul e prezent, dar de regula se prind strapi, aia mari mai rar spre deloc.
Urasc atarnatorii!

bbbogdann
junior
junior

Mesaj de bbbogdann » 28 Oct 2013, 12:04

pe unde dati la bibani pe dambovita ?

eu am fost ieri in aval de targul vitan in apa de maxim 1 m, si am prins multi, dar brichetari toti ...

as mai da si in alte zone, dar nu prea stiu pe unde ? pe la semanatoarea ati fost si mai jos spre grozavesti ?

cum se sta ? deasupra pe marginea drumului sau coborati pe dig si stati pe "plan inclinat" ?

tks,

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Oct 2013, 12:22

nu stiu, dar io parca tare as lua toate podurile si ecluzele alea la rand.... cu un mincioc de genu asta:

Imagine

:roll:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 28 Oct 2013, 20:20

Problema e ca desi sunt multe zone bune in partea centrala a Bucurestiului, parca nu-ti vine sa dai la peste cu atatia ochi holbati la tine gandindu-se "uite si fomistu ala", plus comentarii de genul "uite si la asta unde da la peste" sau intrebari de genul"da' e peste aici?". In zona Grozavesti-Semanatoarea sunt ceva mai multi pescari si aia din zona sunt oarecum obisnuiti cu unditarii. Partea nasoala e ca accesul la apa este inexistent, se pescuieste de pe margine, dincolo de balustrada pt. ca altfel vin comunitarii si te amendeaza ca le calci balariile in picioare (spatiul verde cum zic ei). In zona se practica "parasutismul" la greu, "trasul la grebla", statul pe poduri cu halaul, noaptea se mai baga setci, si cu toate astea mai e ceva loc/peste si pentru sportivi.
E incredibil cum se reface si cum supravietuieste rauletul asta, cu atatea rahaturi care se petrec in fata primariei generale a "Capitalei". E incurajator, nu? :|
Urasc atarnatorii!

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 28 Oct 2013, 23:02

Adi G scrie:nu stiu, dar io parca tare as lua toate podurile si ecluzele alea la rand.... cu un mincioc de genu asta:

Imagine

:roll:
nu stiu de ce da asta ma face sa ma gandesc la un prezervativ pentru balene :lol1: cu un minciog d-asta cred ca ai pescui si multe alte "chestii" din dambovita pe care nu prea ai vrea sa le atingi :lol: :lol:

Scrie răspuns