Bibanul sta si acum la apa mica Pastravul si Cleanul idem
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Unde gasesc regulamentul sau mai bine zis legea cu unde e voie si unde nu e voie pescuitul? Vreau sa-l citesc si eu. La Belis chiar trei zile m-am plimbat de nebun si nimeni. Chiar cu barca eram pe mijlocul lacului. Am pescuit la baraj si tercea lume pe langa mine dar nu aveau nici o treaba.
Ce nebunie. Am si pus ceva poze cu pluta aia si cu pescuitul nostru pe las...oameni nebuni,.!!
Ce nebunie. Am si pus ceva poze cu pluta aia si cu pescuitul nostru pe las...oameni nebuni,.!!
Nu stiu unde este acea lege, nu stiu nici macar daca ea exista, dar stiu sigur ca pe Belis, an de an se inchide pescuitul din 15 septembre pana la 1 mai. Lacul tine de Romsilva din cate am inteles, si ei au hotarat aceasta perioada de prohibitie. Pana anul acesta nu am auzit de controale, dar acum cica e plin. Ieri am fost in zona si mi-au zis niste prieteni ca de fapt controalele se fac pentru cei ce taie brazi de craciun fara autorizatie. Cum s-o fi facand controalele ale de pe apa din barca...numai d-zeu stiu...sau ...romsilva...
vanatoruledepesti( maaaama ce nick lung
)
Sint convins de chestia cu mijlocu lacului , ai dreptate . Lacul are o conformatie de galeata cu maluri f abrupte si se pare ca cei mari se tin spre mijloc .Intalnirea de gradu 3 cu cleanu ala metric de spat trecuta a fost o intamplare ca plutea langa mal .
Nu stiu daca e voie cu barca dar pare singura solutie pentru un pescuit k lumea
Malurile sunt f greu de batut , iar viperele de pe malul opus drumului nu sunt o incantare ..
Luci,
nu pot sa ma pronunt cu siguranta asupra populatiei de pastrav de acolo dar cred ca nu abunda , mai ales ca e prezent si bibanul in lac.
Sigur insa ''pute '' de clean .

Sint convins de chestia cu mijlocu lacului , ai dreptate . Lacul are o conformatie de galeata cu maluri f abrupte si se pare ca cei mari se tin spre mijloc .Intalnirea de gradu 3 cu cleanu ala metric de spat trecuta a fost o intamplare ca plutea langa mal .
Nu stiu daca e voie cu barca dar pare singura solutie pentru un pescuit k lumea
Malurile sunt f greu de batut , iar viperele de pe malul opus drumului nu sunt o incantare ..
Luci,
nu pot sa ma pronunt cu siguranta asupra populatiei de pastrav de acolo dar cred ca nu abunda , mai ales ca e prezent si bibanul in lac.
Sigur insa ''pute '' de clean .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- vanatoruldepesti
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran