Bibanul sta si acum la apa mica Pastravul si Cleanul idem

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 07 Dec 2005, 19:08

tehnica cu pricina e derivata din pescuitul cu budo. Defapt in loc de buldo-ul de plastic transperent ce se umple cu apa, s-a folosit un dop de pluta lestat cu plumb pt a-l putea arunca...
Daca a prins asa, individul cu pricina, inseamna ca locul ala "pute" de pastrav.

tudormarchis
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tudormarchis » 08 Dec 2005, 00:43

Unde gasesc regulamentul sau mai bine zis legea cu unde e voie si unde nu e voie pescuitul? Vreau sa-l citesc si eu. La Belis chiar trei zile m-am plimbat de nebun si nimeni. Chiar cu barca eram pe mijlocul lacului. Am pescuit la baraj si tercea lume pe langa mine dar nu aveau nici o treaba.

Ce nebunie. Am si pus ceva poze cu pluta aia si cu pescuitul nostru pe las...oameni nebuni,.!!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 08 Dec 2005, 10:31

Nu stiu unde este acea lege, nu stiu nici macar daca ea exista, dar stiu sigur ca pe Belis, an de an se inchide pescuitul din 15 septembre pana la 1 mai. Lacul tine de Romsilva din cate am inteles, si ei au hotarat aceasta perioada de prohibitie. Pana anul acesta nu am auzit de controale, dar acum cica e plin. Ieri am fost in zona si mi-au zis niste prieteni ca de fapt controalele se fac pentru cei ce taie brazi de craciun fara autorizatie. Cum s-o fi facand controalele ale de pe apa din barca...numai d-zeu stiu...sau ...romsilva...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Dec 2005, 10:58

vanatoruledepesti( maaaama ce nick lung :D )
Sint convins de chestia cu mijlocu lacului , ai dreptate . Lacul are o conformatie de galeata cu maluri f abrupte si se pare ca cei mari se tin spre mijloc .Intalnirea de gradu 3 cu cleanu ala metric de spat trecuta a fost o intamplare ca plutea langa mal .
Nu stiu daca e voie cu barca dar pare singura solutie pentru un pescuit k lumea
Malurile sunt f greu de batut , iar viperele de pe malul opus drumului nu sunt o incantare ..

Luci,
nu pot sa ma pronunt cu siguranta asupra populatiei de pastrav de acolo dar cred ca nu abunda , mai ales ca e prezent si bibanul in lac.
Sigur insa ''pute '' de clean .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 10 Dec 2005, 20:12

Confirm si eu cele scrise in titlul topicului.. cel putin referitor la clean
Azi, majoritatea i-am luat la apa super mica, pe langa maluri.. si chiar la suprafata..cu toate ca apa era destul de rece...

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 11 Dec 2005, 13:22

:wink: Sorine, nu-i nici o prblema daca nick-ul e prea lung. Spune-mi scurt: maestre... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Dec 2005, 15:22

Sau si mai scurt: Sir :lol:

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 11 Dec 2005, 15:49

Poate-ti zic eu cumva... Auzi, maestre?!? Bah.... (si va urma de la vanator: cine ti-a pus bah, batu' in mana? cine te-a invatat bah, ce, cum si in ce fel? Nu iti e rusine? ) :?

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 12 Dec 2005, 21:10

Kre k vrei sa sa te las repetent :twisted:

Scrie răspuns