biban in Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: biban in Bucuresti
aprob ce scrie mai sus ... am fost vineri pe lacul morii si apoi pe dambovita in dreptul podului catre poli ... am dat cu tot ce aveam gume 1-2', rotative 0-1, voblere de 4cm si cicade de 5gr ... absolut nimic 

am fost azi pe dambovita in zona targului autovit si in aval pana am trecut de sere, la autovit pe pod unde e apa de 50cm se vedeau cum urmaresc grubul dar erau foarte plictisiti, nu atacau mai deloc, doar urmareau, mai mult se dadeau obletii la grub decat bibanii
am incercat de toate si pana la urma am prins 2 bibani cat palma pe un grub pearl cu glitter de la relax

cam care ar fii baltile de pe langa Bucuresti cu biban? vreau sa ies maine la un feeder si poate de ce nu si la un biban ...
-
- junior
Salutare! merg si eu daca aflati ceva!ma luati si pe mine?zigi2611 scrie:cam care ar fii baltile de pe langa Bucuresti cu biban? vreau sa ies maine la un feeder si poate de ce nu si la un biban ...

a fost cineva pe lacul morii dupa prohibitie? a mai scapat vreun bibanel de plase?
Pe lacul morii merge binisor bibanul, mai ales pe seara dar doar daca se reuseste localizarea lui.
Din partide scurte de 30-60 de minute rareori am plecat fara sa eliberez macar 2-3 bibanei.
Partea nasoala e ca il subtiaza la modul barbar cei cu parasutele si cei care dau la rama. Totul, dar absolut totul se duce la sacosa, multi pesti mult subdimensionati. In ritmul asta, la cati "pescari" sunt pe lac cred ca ies lejer din lac 10 kg de puiet/zi (cu indulgenta).
Din partide scurte de 30-60 de minute rareori am plecat fara sa eliberez macar 2-3 bibanei.
Partea nasoala e ca il subtiaza la modul barbar cei cu parasutele si cei care dau la rama. Totul, dar absolut totul se duce la sacosa, multi pesti mult subdimensionati. In ritmul asta, la cati "pescari" sunt pe lac cred ca ies lejer din lac 10 kg de puiet/zi (cu indulgenta).
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Adrian prin ce zona a lacului ai prins? la gume banuiesc?!
merci,
catalin
merci,
catalin
Vremurile frumoase au trecut ...
Azi am fost si eu o fuga pe Pante, am luat bibani frumusei
si strapi de'o schioapa. 

la muste artificiale se prinde biban la greu pe lacul Morii... la taparina. iei cate 3 odata la fiecare lanseu ... si mici si mari...
-
- veteran
Incet, incet incepe bibanul pe Pantelimon. Trebuie cautati, sant zone unde merge chiar binisor, bibani mai rasariti.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.