biban in Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: biban in Bucuresti
Sa-mi dati si mie un semn daca mergeti,poate ne-ntalnim acolo...am de gand sa ies si eu maine.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
cine iese maine la o bibaneala in IOR ???
as iesi eu, dar din pacate deocamdata sunt racit si am o febra de m-a transformat in mamaliga, nus in stare de nimic
poate altadata cand m-oi simti mai bine o sa mai ies, apropo, cum mai merge pescuitul pe IOR? prin septembrie cand am fost ultima data am prins doar un somotei american 

nici eu nu stiu cum mai este cu IOR-ul dar nu mai pot sa stau in casa
o sa trec pe la Lacul Morii inainte
americanu' ala l-ai luat la guma?
o sa trec pe la Lacul Morii inainte
americanu' ala l-ai luat la guma?
da
cred ca i-o fi picat grubu fix langa el ca altfel nu l-ar fi atacat

- stefanflorin
- veteran
Il ataca, eu am prins multi la grub, slider sau kopito de 3cm, cat despre bibi mai bine pe pantelimon, acolo tot mai sanse de un bibanel ceva, in rest slabe sanse.
Urasc atarnatorii!
...cam "pustiu" si pe Pante. 

-
- junior
salut gizi ai fost pe pantelimon ai loat ceva ?????
am fost ieri pe Dambovita intre grozavesti si eroilor, initial m-am dus pe Lacu Morii, vroiam sa merg pe canal la rosu, da era tulbure rau si batea vantu ca dracu asa ca am renuntat, pana la urma am avut un tac amarat pe la grozavesti si un bibanel prins pe la eroilor...
acum 2 zile am fost si eu pe lacul morii apoi pe dambovita. apa scazuta pana la podul grozavesti si am mers la cotroceni . nimic nici macar un atac in doua ore. oricum zona dambovitei de la baraj la pod grozavesti a fost secata si au carat unii peste cu sacosele de acolo, asa ca deocamdata e cam devreme pentru pescuit in zona.