"Mit unserer Produktphilosophie „Qualität seit 1949“ haben wir uns seit der Firmengründung von Hanns Balzer in München"
Traditie au fara discutie.
Stifturi gasesti la orice brand.
balzer
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: balzer
cu siguranta au o experienta buna in ceea ce fac
-
- veteran
Eu am detinut un bat Balzer 2,70 actiune 40-60g si l-am cumparat de la David Onciulencu daca nu ma insel,era singurul distribuitor de produse Balzer din Romania in perioada aceea. Un bat foarte bine lucrat dar un bat cu actiune parabolica care l-am folosit numai la stiuca. Magazinul lui parca "xxx" se chema.pogonel scrie:De ce nu sunt atat de cunoscute produsele Balzer?!
asta e problema cea mare
In Romania exista un singur magazin in care gasesti doar BALZER, cu toate ca daca te uiti pe un catalog Balzer ramai surprins de calitatea produselor.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Am avut un balzer magna mx-9 de 2.1m si parca 5-25, a fost un bat ok, maner cam lung si cam greu pe cotor, de aruncat real era cam pe la jumatate din ce era declarat. A fost o vreme batul meu de clean/avat/biban, am dat si la stiuca cu linguri usoare cu el, per total multumit. Inca presteaza la un amic.
Am vazut recent un balzer, tot magna dar nu mai stiu detaliile, frumos facut pe o culoare albastra, inele putine dar sic, putere declarata 15-50grame dar e clar exagerat, tot undeva pe la jumatate, greu pe cotor. Blankul pare fain, rigid si fin pe varf dar pe total nu ma convinge.
Dupa parerea mea mai bine iei ceva pe care poti pune mana din oferta locala, la preturi echivalente gasesti bete mai bune.
Am vazut recent un balzer, tot magna dar nu mai stiu detaliile, frumos facut pe o culoare albastra, inele putine dar sic, putere declarata 15-50grame dar e clar exagerat, tot undeva pe la jumatate, greu pe cotor. Blankul pare fain, rigid si fin pe varf dar pe total nu ma convinge.
Dupa parerea mea mai bine iei ceva pe care poti pune mana din oferta locala, la preturi echivalente gasesti bete mai bune.