balzer
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: balzer
genial....am doua plusuri...genial mai baiatule 

modelul nu-l cunosc, amicul meu mi le aduce din austria, nu degeaba, dar nu vreau sa am niste bete in casa care sa nu pot s ama folosesc de ele, dupa cum ai spus Baracuda este mai sus ca, calitate, imi este mai usor sa achizitionez baracuda: stiu ce iau si am de unde alege.Am mai primit doua bete de spining din USA si erau din "tabla", facute special ptr monstrii marini: shimano fxs-80mhb2 si shimano fxs-70mhb2, cate doua bucati din fiecare model.Nu am dat pe acestea, dar am 'prestat' un serviciu care a costat [in final] ceva banutzi.
- stefanflorin
- veteran
Mai bine iei ceva de la noi, ai si garantie la ele si ai si ocazia sa le pipai inainte, decat sa faci experimente pe banii tai.
Urasc atarnatorii!
stii ce e suspect? fapul ca BALZER este o afacere germana si nu se gaseste peste tot la fel ca Audi, Mercedess, Opel, Telefunken, etc. De ce? sunt de proasta calitate si au un pret ridicat ori au pretul ridicat la achizitie si nu merita pretul final ptr ca sunt terte firme cu produse net calitative la acel pret??? eu tind sa iau o mulineta balzer alegra match 525 cu un raport 6,2:1 si cu 3 tamburi aluminiu care nu se mai fabrica de mult timp, se gaseste doar prin germania, pe diverse site-uri on line, dar incep sa am indoieli asupra achizitiei, nimeni nu spune ceva concret despre aceasta firma, despre produsele acestei firme, parca ar fii o firma care produce produse pe vapor in drum spre destinatie fara a face valuri in port!?
I-ale linistit, Balzer face scule destul de bune comparativ cu multe altele care se gasesc pe la noi prin magazinele din Romanica.
Am si eu doua bete Balzer Diablo VI si sunt foarte multumit de ele.
Am si eu doua bete Balzer Diablo VI si sunt foarte multumit de ele.

pogonel,tata,ai o gramada de magazine,de la Dragon,la Total Fishing sa tot cauti si sa pui mana pe ele,ce cauti tu anume si nu gasesti in celelalte?de balzer in afara de voblere nu prea stiu nimic 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
Mare vorba ai spus!
Traiam cu impresia ca Balzer face lucruri net calitative in tara de bastina
Mare vorba ai spus!
Traiam cu impresia ca Balzer face lucruri net calitative in tara de bastina
Aiurea,tot chinezi si romanasi,lucreaza pe la ei. 

balzer nu se compara nici cu baracuda nici cu energo.
are multe produse de inalta calitate.
ca nu sunt asa cunoscute asta e alta treaba.
are multe produse de inalta calitate.
ca nu sunt asa cunoscute asta e alta treaba.
De ce nu sunt atat de cunoscute produsele Balzer?!
asta e problema cea mare
In Romania exista un singur magazin in care gasesti doar BALZER, cu toate ca daca te uiti pe un catalog Balzer ramai surprins de calitatea produselor.
asta e problema cea mare
In Romania exista un singur magazin in care gasesti doar BALZER, cu toate ca daca te uiti pe un catalog Balzer ramai surprins de calitatea produselor.