avatul fomist !

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 25 Ian 2006, 15:27

Primavara devreme sau mai tarziu, in functie de apa. Pe ape cu debit mai mic incepe mai repede, pe cand pe alea cu debit mare destul de tarziu, in comparatie cu astealalte.
Eu zic ca primavara merge de dimineatza pana seara 90% din cazuri, pana nu se incalzeste la maxim. Intradevar voblere cu vibratie marunta, dar nu ca si vara si sa fie frecventa mare, adic sa-l simti in batz ca e vobler la capat. Si pe vremuri prindeam bine si la rotativa, doar ca nu am luat prea mari

Adelin
Moderator
Moderator

Re: avatul fomist !

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2006, 16:01

SF scrie:
sprosalmorapala scrie:Intrebaresi ce naluci recomandatzi
Vezi ca pe site-ul asta cu Yo-zuri au si voblere Duel . Este pe acolo un Aile Magnet 70s . Io zic ca merita sa-l probati daca aveti posibilitatea .

Fir Intins!!!
La ce ai avut rezultate cu el?

SF
veteran
veteran

Re: avatul fomist !

Mesaj de SF » 25 Ian 2006, 16:16

[quote="Adelin"]

La ce ai avut rezultate cu el?[/quote]

La pesti marini . Ii un lent scufundator , nu-si pierde echilibrul , are vibratie destul de marunta ( functie de recuperare ) si se lanseaza al drecului de departe . In momentul de fata ii cel mai versatil din trusa si cu celemai multe prezentari .

Fir Intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 25 Ian 2006, 16:41

Aile Magnet il am si eu si merge perfect si la stiuca. De fapt la stiuca l-am utilizat cel mai mult deci normal ca am prins mai mult stiuca cu el. Eu il am pe cel de 11 cm.
Daca as pescui in mare l-as utiliza si acolo. Chiar daca locuiesc la numai o ora de marea minecii nu ma duc acolo nici odata. Nu-mi place apa sarata. :lol:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 25 Ian 2006, 22:19

andrei-ovidiu scrie:Este un baraj in Rm Valcea, Barajul din Nord, exact sub el pe placa in fata turbinelor la vreo 25-30m. Te-am lamurit sprosalmorapala? Voblerele grele sunt esentiale pt. a lansa departe, atacul nu se produce chiar in larg, dar vine dupa vobler din acea zona. Acest lucru e testat, nu am avut atacuri pe langa mal. Voblere grele nu prea gasesti la 5-7 cm, eu dau cu unele facute de un prieten care de ex. la 6.5cm are in jur de 7-8gr. Culori: alb/burta-negru/spate, forma minnow cu putin rosu in coada sau pe burta, vibratia in genul Salmo Minnow.
Mersi ! chiar am sa trec primavara asta pe acolo sa vad cum e numa de curiozitate :wink: si voblere, gasim! nu-i problema :lol:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 25 Ian 2006, 22:32

am intrat si pe site la YO-ZURY , am gasit ce m-i sa propus da nu stiu cum sa fac sa dau comanda?? daca poate sa ma ajute careva care a mai facut treaba asta, astept msg

multumesc... fir intins...

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 26 Ian 2006, 00:57

scrie totul pe site. Plata se face ramburs, adic platesti produsu cand ajunge la posta. Si comanda o faci pe adresa de mail a lui caius
parca caius@yo-zuri.ro

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 26 Ian 2006, 01:29

esti un domn fir intins!!!

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 31 Ian 2006, 12:25

am facut comanda si am uitat sa trec adresa la user@yo-zuri.ro, am vorbit cu Caius am facut si comanda ,i-am dat si adresa, dar de vreo 5 zile nu mai aud nimik de el ..nu raspunde nici la mailuri nimik...mai astept ce sa fac.. :cry:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 31 Ian 2006, 13:51

Asteapta ca oricum n-ai unde sa le pescuiesti. Poate e si omu ocupat, ca numa ce a deschis situl, si cine stie cate umblaturi are de facut...

Scrie răspuns