avatul fomist !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mai!Voi deveniti nostalgici sau mi se pare mie?
Hai ca nu mai e mult,trece si iarna asta. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
ioi
De dimineata devreme nici nu mai zic, asta pentru cei nu-si aduc aminte in vacante sau concediu ca tot anul s-au sculat dimineata si ca ar mai dormi oricat de palpitant e pescuitul avatului la primele ore 

-
- veteran
Este un baraj in Rm Valcea, Barajul din Nord, exact sub el pe placa in fata turbinelor la vreo 25-30m. Te-am lamurit sprosalmorapala? Voblerele grele sunt esentiale pt. a lansa departe, atacul nu se produce chiar in larg, dar vine dupa vobler din acea zona. Acest lucru e testat, nu am avut atacuri pe langa mal. Voblere grele nu prea gasesti la 5-7 cm, eu dau cu unele facute de un prieten care de ex. la 6.5cm are in jur de 7-8gr. Culori: alb/burta-negru/spate, forma minnow cu putin rosu in coada sau pe burta, vibratia in genul Salmo Minnow.
-
- veteran
Este un baraj in Rm Valcea, Barajul din Nord, exact sub el pe placa in fata turbinelor la vreo 25-30m. Te-am lamurit sprosalmorapala? Voblerele grele sunt esentiale pt. a lansa departe, atacul nu se produce chiar in larg, dar vine dupa vobler din acea zona. Acest lucru e testat, nu am avut atacuri pe langa mal. Voblere grele nu prea gasesti la 5-7 cm, eu dau cu unele facute de un prieten care de ex. la 6.5cm are in jur de 7-8gr. Culori: alb/burta-negru/spate, forma minnow cu putin rosu in coada sau pe burta, vibratia in genul Salmo Minnow.
Calone scrie:eu zic ca si in amiaza mare , dar poate anul asta ca am si eu de gand sa incerc avatul nu or mai fisti cum e ... orice se arata numai atunci cand nu esti interesat

nu'i mai dedic acestui peste nici macar 10 minute pline dintr'o partida de pescuit, prefer ca dimineata devreme sau seara tarziu in timp ce dau la salau sa mai recuperez din cand in cand un jig repede in suprafata apei, si atat, si asta DOAR daca e putin mai tulbure apa si ma stropeste cumva cand ataca.

Re: avatul fomist !
[quote="sprosalmorapala"]Intrebaresi ce naluci recomandatzi[/quote]
Vezi ca pe site-ul asta cu Yo-zuri au si voblere Duel . Este pe acolo un Aile Magnet 70s . Io zic ca merita sa-l probati daca aveti posibilitatea .
Fir Intins!!!
Vezi ca pe site-ul asta cu Yo-zuri au si voblere Duel . Este pe acolo un Aile Magnet 70s . Io zic ca merita sa-l probati daca aveti posibilitatea .
Fir Intins!!!