avat sperios
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: avat sperios
Eu i-am "plesnit" cu un minnow de mici dimensiuni, transparent, maniat haotic in pelicula. Ne-am jucat cateva zile astfel... 

...merita citit asta , in completare :
http://www.rapitori.ro/forum/problema-l ... 20945.html
http://www.rapitori.ro/forum/problema-l ... 20945.html
-
- veteran
azi am fost la pescuit... am dat dupa avat, dar nu ataca decat foarte razlet, asa ca nu am prins nimic...
m-am apucat sa dau dupa stiuca (asta ataca in draci), am incercat orice: lingura oscilanta, rotativa( albe, galbene), poppere, voblere, twistere = nimic, nici un atac...
la un moment dat vine un nene si se apuca sa dea si el pe culoarele dintre vegetatie dupa stiuca cu o rotativa argintie, no name... nu cred ca lanseaza de 10 ori si ia un avat la 2-2,5 kg... am ramas masca
m-am apucat sa dau dupa stiuca (asta ataca in draci), am incercat orice: lingura oscilanta, rotativa( albe, galbene), poppere, voblere, twistere = nimic, nici un atac...
la un moment dat vine un nene si se apuca sa dea si el pe culoarele dintre vegetatie dupa stiuca cu o rotativa argintie, no name... nu cred ca lanseaza de 10 ori si ia un avat la 2-2,5 kg... am ramas masca

Nihil Sine Deo

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Vreti sa prindeti avat?Incercati cu voblerele fabricate special pentru acest peste: ILLEX
Aha , interesant !!
-
- veteran
am dat si cu illex watter monitor si cu bonie si tot nimic...dinamovist scrie:Vreti sa prindeti avat?Incercati cu voblerele fabricate special pentru acest peste: ILLEX
spune-mi tu voblerul castigator sau voblerele castigatoare de la ILLEX si promit ca o sa-l/sa-le cumpar si o sa-l/sa-le testez si nu-mi va fi rusine sa recunosc ca ai avut dreptate - asta numai in cazul in care kiar dau rezultate (no offence, dar nu cred ca exista voblerul castigator in orice situatie, asa cum nu cred ca exista numai o singura firma care face voblere bune pentru avat)
oricum astept aici sau pe PM sa-mi spui sugestiile tale

numai bine!
Nihil Sine Deo
-
- veteran
Nu spun ca ILLEX prinde întotdeauna, dar cele mai bune rezultate le-am avut pe ILLEX, fie ca este vorba de Bonnie, Arnaud sau Water Monitor.Sunt zile când nu pune gura pe nimic, dar de cele mai multe ori un vobler bun face diferența, intre o zi proasta si o zi buna.Numai bine!
dinamovist ... exceptie facand anotimpul rece un Thrill bine jucat bate la fund orice Illex sau Jackall ... cel putin din punctul meu de vedere ... si crede-ma ca am incercat si destule din japoneze despre care pomeneai. altul, pe care nu l-ai pomenit in schimb merge bine la avat ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
anem scrie:dinamovist ... exceptie facand anotimpul rece un Thrill bine jucat bate la fund orice Illex sau Jackall ... cel putin din punctul meu de vedere ... si crede-ma ca am incercat si destule din japoneze despre care pomeneai. altul, pe care nu l-ai pomenit in schimb merge bine la avat ...
care-i acel vobler?

Nihil Sine Deo