avat sperios

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

D_ali
veteran
veteran

Re: avat sperios

Mesaj de D_ali » 04 Oct 2012, 06:12

Eu i-am "plesnit" cu un minnow de mici dimensiuni, transparent, maniat haotic in pelicula. Ne-am jucat cateva zile astfel... :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Oct 2012, 16:46

...merita citit asta , in completare :
http://www.rapitori.ro/forum/problema-l ... 20945.html

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 04 Oct 2012, 20:24

azi am fost la pescuit... am dat dupa avat, dar nu ataca decat foarte razlet, asa ca nu am prins nimic...
m-am apucat sa dau dupa stiuca (asta ataca in draci), am incercat orice: lingura oscilanta, rotativa( albe, galbene), poppere, voblere, twistere = nimic, nici un atac...
la un moment dat vine un nene si se apuca sa dea si el pe culoarele dintre vegetatie dupa stiuca cu o rotativa argintie, no name... nu cred ca lanseaza de 10 ori si ia un avat la 2-2,5 kg... am ramas masca :?
Nihil Sine Deo

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Oct 2012, 04:31

:lol: factorul bulan frate ! :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

dinamovist
veteran
veteran

Mesaj de dinamovist » 07 Oct 2012, 21:28

Vreti sa prindeti avat?Incercati cu voblerele fabricate special pentru acest peste: ILLEX

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 07 Oct 2012, 22:07

Aha , interesant !!

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 07 Oct 2012, 22:09

dinamovist scrie:Vreti sa prindeti avat?Incercati cu voblerele fabricate special pentru acest peste: ILLEX
am dat si cu illex watter monitor si cu bonie si tot nimic...
spune-mi tu voblerul castigator sau voblerele castigatoare de la ILLEX si promit ca o sa-l/sa-le cumpar si o sa-l/sa-le testez si nu-mi va fi rusine sa recunosc ca ai avut dreptate - asta numai in cazul in care kiar dau rezultate (no offence, dar nu cred ca exista voblerul castigator in orice situatie, asa cum nu cred ca exista numai o singura firma care face voblere bune pentru avat)
oricum astept aici sau pe PM sa-mi spui sugestiile tale :wink: , nu de alta dar, iti spun sincer, nu o sa cumpar toata gama de la illex sa o incerc...
numai bine!
Nihil Sine Deo

dinamovist
veteran
veteran

Mesaj de dinamovist » 07 Oct 2012, 22:46

Nu spun ca ILLEX prinde întotdeauna, dar cele mai bune rezultate le-am avut pe ILLEX, fie ca este vorba de Bonnie, Arnaud sau Water Monitor.Sunt zile când nu pune gura pe nimic, dar de cele mai multe ori un vobler bun face diferența, intre o zi proasta si o zi buna.Numai bine!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Oct 2012, 22:52

dinamovist ... exceptie facand anotimpul rece un Thrill bine jucat bate la fund orice Illex sau Jackall ... cel putin din punctul meu de vedere ... si crede-ma ca am incercat si destule din japoneze despre care pomeneai. altul, pe care nu l-ai pomenit in schimb merge bine la avat ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 08 Oct 2012, 11:57

anem scrie:dinamovist ... exceptie facand anotimpul rece un Thrill bine jucat bate la fund orice Illex sau Jackall ... cel putin din punctul meu de vedere ... si crede-ma ca am incercat si destule din japoneze despre care pomeneai. altul, pe care nu l-ai pomenit in schimb merge bine la avat ...

care-i acel vobler? :?:
Nihil Sine Deo

Scrie răspuns