avat la stickbait

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

catalin66
veteran
veteran

avat la stickbait

Mesaj de catalin66 » 28 Apr 2008, 14:14

Salut! Am vazut un filmulet aici - http://youtube.com/watch?v=tyuQX73OLMI puteti sa-mi spune-ti va rog ce fel de voblere sunt astea si de la ce firme as putea gasi asa ceva .Cred ca ar merge f.bine la Dunare in anafoare .

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 28 Apr 2008, 16:15

S-ar incadra la stick baits, pencil baits si poate s-or gasi si sub alte denumiri. Prezentare walk the dog. Sunt multe companii care fac modele pt acest fel de prezentare: Excalibur jimmy, tsunami cork, rapala skitter walk ,yo-zury banana, lucky craft sammy, heddon zara spook etc.
Cam asta ar fi, in mare. Sunt sigur ca Tudor sau SF ar putea veni cu completari.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Apr 2008, 16:26

Sunt enorm de multe modele.
Cei de pe film utilizeaza Bonnie de la Jackall Brothers (sau Lake police) care este una si aceeasi firma japoneza, a lui Seiji Kato. Seiji Kato a demarat la Lucky Craft unde a proiectat o mare parte dintre naluci.
Tipii din film fiind sponsorizati de Illex (departamentul rapitori al firmei Sensas) utilizeaza (pentru film) nalucile pe care le importa si distribuie sponsorul. Normal. In viata cea de toate zilele (ii cunosc pe unii dintre ei) utilizeaza si alte marci. :D

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 29 Apr 2008, 18:24

Skitter Walk (Rapala)
Banana Boat ( Yo-Zuri)
Sammy (Lucky Craft)
Wood Sammy (Lucky Craft)
Live Sammy (Lucky Craft)
Ghost Walker (Sebile)
Xj4 Jimmy (XCalibur)
Walking Dawg (Cabela's)

etc

Alexinhoo
junior
junior

Mesaj de Alexinhoo » 29 Apr 2008, 21:49

mie mi se pare ca seamana cu un salmo thril chiar primu care il arata:)

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 29 Apr 2008, 22:00

Salmo thril este cam sinking iar asta este un topwater.In plus thrilul nu o sa aiba niciodata asa o evolutie.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Apr 2008, 04:03

Daca nu ar fi tipu asta de pescuit bagam si eu cu lassou .
Absolut criminale ; Z-Claw de la Zenith , Giantdog de la Megabass si Mogul Pencil de la Bassday .
Inca nu am pus mina pe Water Monitor , Bonnie si eventual Mudsucker sau cum ii zice , de la aia trei case care defapt ie una , Jackall Bros , Lake Police sau Illex , deci daca o pus careva mina pe ele , impresii , tip de ratlling , cum lucreaza , etc.

Fir Intins!!!

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 30 Apr 2008, 07:44

SF...ce "tip de rattling"-uri exista ? ( exista o categorie pe sunete sau dupa nr / dimensiune bile ? )

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Apr 2008, 11:45

Pai is unele mai grosiere , ca le auzi ca pe niste clopote , de departe , si care dupa umila mea parere nu-s asa efective ca alea mai fine sau chiar fara . Super Spook pentru mine are un ratlling in regula , si cei sub , ca si zgomot , evident , Skitter Walk de ex. mi se pare prea zgomotos plus ca nu-i asa gratios in miscare , asa ca il consider mai slab .

Fir Intins!!!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Apr 2008, 12:18

SF scrie:Pai is unele mai grosiere , ca le auzi ca pe niste clopote , de departe , si care dupa umila mea parere nu-s asa efective ca alea mai fine sau chiar fara . Super Spook pentru mine are un ratlling in regula , si cei sub , ca si zgomot , evident , Skitter Walk de ex. mi se pare prea zgomotos plus ca nu-i asa gratios in miscare , asa ca il consider mai slab .

Fir Intins!!!
Le-ai folosit pe toate?Cam de la ce distanta se aud cele mai grosiere,30,40m? :lol: :lol:

Scrie răspuns