avat la stickbait
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
avat la stickbait
Salut! Am vazut un filmulet aici - http://youtube.com/watch?v=tyuQX73OLMI puteti sa-mi spune-ti va rog ce fel de voblere sunt astea si de la ce firme as putea gasi asa ceva .Cred ca ar merge f.bine la Dunare in anafoare .
S-ar incadra la stick baits, pencil baits si poate s-or gasi si sub alte denumiri. Prezentare walk the dog. Sunt multe companii care fac modele pt acest fel de prezentare: Excalibur jimmy, tsunami cork, rapala skitter walk ,yo-zury banana, lucky craft sammy, heddon zara spook etc.
Cam asta ar fi, in mare. Sunt sigur ca Tudor sau SF ar putea veni cu completari.
Cam asta ar fi, in mare. Sunt sigur ca Tudor sau SF ar putea veni cu completari.
Sunt enorm de multe modele.
Cei de pe film utilizeaza Bonnie de la Jackall Brothers (sau Lake police) care este una si aceeasi firma japoneza, a lui Seiji Kato. Seiji Kato a demarat la Lucky Craft unde a proiectat o mare parte dintre naluci.
Tipii din film fiind sponsorizati de Illex (departamentul rapitori al firmei Sensas) utilizeaza (pentru film) nalucile pe care le importa si distribuie sponsorul. Normal. In viata cea de toate zilele (ii cunosc pe unii dintre ei) utilizeaza si alte marci.
Cei de pe film utilizeaza Bonnie de la Jackall Brothers (sau Lake police) care este una si aceeasi firma japoneza, a lui Seiji Kato. Seiji Kato a demarat la Lucky Craft unde a proiectat o mare parte dintre naluci.
Tipii din film fiind sponsorizati de Illex (departamentul rapitori al firmei Sensas) utilizeaza (pentru film) nalucile pe care le importa si distribuie sponsorul. Normal. In viata cea de toate zilele (ii cunosc pe unii dintre ei) utilizeaza si alte marci.

Daca nu ar fi tipu asta de pescuit bagam si eu cu lassou .
Absolut criminale ; Z-Claw de la Zenith , Giantdog de la Megabass si Mogul Pencil de la Bassday .
Inca nu am pus mina pe Water Monitor , Bonnie si eventual Mudsucker sau cum ii zice , de la aia trei case care defapt ie una , Jackall Bros , Lake Police sau Illex , deci daca o pus careva mina pe ele , impresii , tip de ratlling , cum lucreaza , etc.
Fir Intins!!!
Absolut criminale ; Z-Claw de la Zenith , Giantdog de la Megabass si Mogul Pencil de la Bassday .
Inca nu am pus mina pe Water Monitor , Bonnie si eventual Mudsucker sau cum ii zice , de la aia trei case care defapt ie una , Jackall Bros , Lake Police sau Illex , deci daca o pus careva mina pe ele , impresii , tip de ratlling , cum lucreaza , etc.
Fir Intins!!!
Pai is unele mai grosiere , ca le auzi ca pe niste clopote , de departe , si care dupa umila mea parere nu-s asa efective ca alea mai fine sau chiar fara . Super Spook pentru mine are un ratlling in regula , si cei sub , ca si zgomot , evident , Skitter Walk de ex. mi se pare prea zgomotos plus ca nu-i asa gratios in miscare , asa ca il consider mai slab .
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
Le-ai folosit pe toate?Cam de la ce distanta se aud cele mai grosiere,30,40m?SF scrie:Pai is unele mai grosiere , ca le auzi ca pe niste clopote , de departe , si care dupa umila mea parere nu-s asa efective ca alea mai fine sau chiar fara . Super Spook pentru mine are un ratlling in regula , si cei sub , ca si zgomot , evident , Skitter Walk de ex. mi se pare prea zgomotos plus ca nu-i asa gratios in miscare , asa ca il consider mai slab .
Fir Intins!!!