avat la stickbait

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Apr 2008, 12:53

SF, am Bonnie, nu face galagie multa. Despre celelalte trebuie sa ma uit prin cutii ca nu mai stiu pe care le am sau nu.
Si pe Bonnie nu l-am mai scos de 1 an jumate pentru ca l-am utilizat la mare dupa lavrac ultima oara. :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Apr 2008, 12:54

Nu , vorbesc din auzite hahaha!!
Cel putin cum dau cu firu ala curcubeu turbat , cam stiu citi metri scot de pe mulineta , precis nu scot insa 100m , nu-s asa de bun hahaha!!!
Am dat exact cu urmatoarele ; Skitter walk Rapala , X-Rap Rapala , X-Rap Subwalk Rapala , Hydro Pencil Yo-Zuri , Z-Claw Original ( modelu fara ratlling ) Zenith , Z-Claw SW Zenith , Mogul Pencil Bassday , Giant Dog Megabass , Sammy Lucky Craft , Gunfish Lucky Craft , Surface Slider Duel , Mister Joe Sert , Super Spook Magnum , JR si ala de 12,5 Hedon , Storm Thunder Dog , Blues Code Maria , Miss Carna Maria si inca o dracie de la Geologic , imitatie de Sammy .
Le-am pus pe astea intr-o tentativa de-a ma da mare la alti useri , nicedecum ca sa dovedesc intr-o oarecare masura ca vorbesc din auzite hahaha!!!

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Apr 2008, 12:57

tudor scrie:SF, am Bonnie, nu face galagie multa. Despre celelalte trebuie sa ma uit prin cutii ca nu mai stiu pe care le am sau nu.
Si pe Bonnie nu l-am mai scos de 1 an jumate pentru ca l-am utilizat la mare dupa lavrac ultima oara. :wink:
Mersi Tudor , am bagat la cap !

Fir Intins!!!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Apr 2008, 13:29

Oricum,SF,treaba cu clopotele de la distanta e tare,sau poate se aud clopotele in alt loc.... :lol: :lol: :lol:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 30 Apr 2008, 18:15

SF: Am vazut ca ai o frumoasa colectie de voblere de tipul asta dar si prinzi cu ele? Sau ele te-au prins pe tine ,pentru ca eu am observat ceva.Chestia asta cu voblerele cel putin la mine da dependenta.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Apr 2008, 23:15

Mai prind din cind in cind , cind se miluiesc de mine hahaha!!!
Drept sa spun unele le folosesc foarte putin , atita vreme cit consider ca altele is mai bune , cu ala de la Rapala anu trecut am prins un singur peste , am dat cu le in total vreo doua ore . Ii primu care l-am cumparat , acu trei ani . Cam o treime din ele daca le-as pierde nu le-as cumpara din nou .
Nu-s asa de multe , tinind cont ca eu dau mai mult de jumate din pescuitu care-l fac in suprafata , top water . Is multe zile cind numai cu asa ceva dau . Cu linguri oscilante ( mai am vreo doua ) , rotative si cauciuc eu nu dau , si cum tre sa dau cu ceva dau cu voblere , si daca mai mult de jumate pescuiesc in suprafata nu-i asa mult , chiar ma gindesc sa mai iau cite unu-doua hahaha!!!

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Apr 2008, 23:26

blackmamba scrie:cel putin la mine da dependenta.
Io-s dependent de felu asta de pescuit , sa vezi pestele dupa naluca si atacurile , sau direct o lumanare si sare intreg afara din apa cu naluca in bot , ai tot firu afara din apa , il intepi in aer , ii o chestie care cel putin pe mine unu m-o facut dependent , si de multe ori bag top water cind nu ar trebui . Anu trecut am facut citeva partide doar cu doua stickbait-uri , si citeva chiar cu unu singur , desi aveam alte naluci cu mine .

Fir Intins!!!

mariusw
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusw » 16 Aug 2010, 21:58

eu cum as putea in posesia unui asemenea vobler? de unde sa`mi cumpar?nu vindeti niciunul din domniile voastre?:D :bere: :bere:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 17 Aug 2010, 08:57

Scrie răspuns