avat la salmo thrill
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
buna ideeAdrian SB scrie:Vedeti ca dupa revelion incepe sa mearga popa cu Boboteaza. Nu uitati sa scoateti voblerele la vedeala, sa le stropeasca popa cu aghiazma, si sa le binecuvanteze. Sa vedeti dupa aia avatii ca delfinii!

-
- veteran
Ca sa fiu putin rautacios cu voi - nu zic ca e rea ideea cu popa si aghiazma dar eu stiu una si mai buna. Dau voblere si lingurile unei colege blonde de la serviciu (90-60-90) si ea si le trece pe la...hmmmm...si uite asa se impregneaza cu hormoni feminini si cand la lansez in apa se arunca pe ele stiucoii si salauanii, bibanoii, pastravoii, ca nebunii! va dati seama ca dupa ce le recuperez de la blondina mea din birou (i le am lasat pe 20 decembrie in ultima zi de servici din 2009) nu le pot duce popii ca mi-e rusine, plus ca aghiazma aia risca sa indeparteze feromonii. Sunt 2 leacuri babesti care nu se potrivesc ci se exclud. Ramane sa vad care e mai eficace....
Dezavantajul metodei tale e ca se intareste batul si din actiune parabolica te trezesti doar cu actiune de varf, si poate mai si vibreaza in lanseu.Fario_nebunu scrie:Dau voblere si lingurile unei colege blonde de la serviciu (90-60-90) si ea si le trece pe la...hmmmm...si uite asa se impregneaza cu hormoni feminini .
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Adrian SB scrie:Dezavantajul metodei tale e ca se intareste batul si din actiune parabolica te trezesti doar cu actiune de varf, si poate mai si vibreaza in lanseu.Fario_nebunu scrie:Dau voblere si lingurile unei colege blonde de la serviciu (90-60-90) si ea si le trece pe la...hmmmm...si uite asa se impregneaza cu hormoni feminini .
buna asta adrian!

S-a intamplat miracolul... am prins la Thrill... si la 7 si la 9cm... inutil sa va spun ca nu lucreaza nu face nimic... recuperat repejor aproape de "fum din mulineta"
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11773
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11773
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...