Atractanti la stiuca???

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

horia flucus
veteran
veteran

Atractanti la stiuca???

Mesaj de horia flucus » 15 Noi 2007, 22:39

Am vazut de curand intr-un magazin niste atractanti,cica pentru stiuca...Spunea vanzatorul ca se da lingura sau voblerul si rezultatele sunt mult mai bune .
Eu cred ca e o terapa ca sa se vanda produsul...
Totusi,a folosit cineva asa ceva? Ce parere aveti? :help:
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Noi 2007, 22:40

Daca nu locuiam asa de departe iti dadeam eu pe gratis. :lol:

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 15 Noi 2007, 22:42

Dar chiar ai folosit asa ceva?Si cu ce rezultate?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Noi 2007, 22:46

La stiuca aceleasi rezultate ca si fara. Desigur ca am folosit si de multa vreme. Eu nu ma feresc de tepe. Cumpar tot felul de tampenii si dupa ce le incerc vad daca e adevarat ce se spune despre ele sau nu.
Atractantul la stiuca lasa-l celorlalti.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 15 Noi 2007, 22:58

Cand am ajuns in Canada mi-am luat si eu toate **** de la Yum, Berkley, Uncle Josh etc. N-am remarcat nici o diferentza; doar faptul ca-tzi persista mirosul in piele vreo doua zile. A! Si pisica, cand intram in casa parca turba cand ma mirosea. Intr-o zi, a gasit "cutia cu surprize" si mi-a rupt toate pungile cu plastice parfumate. Parca era drogata! Chiar ma intreb ce naiba pun astia in aromele astea?

Ieri chiar, facand curat prin casa nevasta-mea a aruncat un rucsac tocmai pt ca era inca parfumat cu tot felul de LPT-uri si alte arome.

Deci, sfatul meu: Forget about it!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Noi 2007, 23:10

ce titlu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 15 Noi 2007, 23:11

Ala Ultrabite miroase mortal, la propriu... :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Noi 2007, 00:12

poate daca somnul papa ficat imputzit...dece nu ar papa si ciorapi....nespaltai...nu cred k este o diferentza prea mare de mirosuri.. :roll: .

ahaaaa acum intzeleg dece atunci cand prindem un bocanc sau vreo cizma nu au ciorapi in ei :lol: :lol: :lol1:

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 16 Noi 2007, 08:47

si-a varsat un coleg niste atractant de asta (pt crap era) pe pantaloni si la intoarcerea in oras era sa mearga pe jos. :P mai are rost sa zic ca nu a prins absolut nimic (intr o balta cu peste, totusi) ?
faceam si eu cand eram mai mic si dadeam la crap, caras, etc, tot felul de nade cu esente de rom, uleiuri si mirosuri si n am observar nicio difereenta. ba cel mai bine prindeam cand eram doar cu rame.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 16 Noi 2007, 08:57

@ spartacus

la crap e cu totul altceva, chief ....

trust me .... ma percep oaresicum .... nu e rama cum e porumbu bine pregatit, si nici porumbu' nu-i ca boilesu facut ca lumea :D :D :D
iar boilesu ca lumea are tot felul de diverse deastea mirositoare :D :D :D care chiar face treaba ..........

Scrie răspuns