Atractanti la stiuca???

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 16 Noi 2007, 09:08

asa o fi. sincer unde stau eu nu prea s crapi care sa ia boiletul... m am exprimat si eu gresit. trebuia sa zic ca pescuiam "ciortanei si caras" :)

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 16 Noi 2007, 12:14

Vad ca lumea o da pe crap...
Pe mine ma inetreseaza doar stiuca,oricum,mi-am cam facut o parere.
Odata am vopsit un Cosma urias cu spray de genti argintiu si cu toate ca mirosea oribil pentru un peste "normal" prindea bine stiuca.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

pike_pearch
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pike_pearch » 16 Noi 2007, 12:33

iti spun eu una tare: mi-am luat odata un spray de-asta, am iesit cu doi amici, nu prindea nimeni nimic, am scos io mega imputiciunea si am dat pe vobler. Peste juma' de ora amicii luau stiuci (tot pe vobler) si io ma jucam cu vobleru. L-am scos, am pus altu' si am inceput sa prind marghioale. Atractantu' l-am facut cadou.....
Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 16 Noi 2007, 20:38

Cand e apa foarte rece,de exemplu cum e in aceasta perioada c-am da rezultate si nu o spun eu ci pescarii care vin si cumpara astfel de atractanti de la magazinul la care lucrez!!!Vazand ca e bataie pe ele mi-am luat si eu unul pe care inca nu l-am probat!!!De mirosit miroase infernal si se numeste TOP SECRET PIKE!!!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Noi 2007, 20:46

Sa vezi ce rezultate o sa dea.... sa fii pregatit sa-ti astupi nasu, cam atat..... :lol:

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 16 Noi 2007, 21:02

Un coleg a luat 2 somni cu astfel de atractanti!!!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Noi 2007, 21:05

La somn e cu totul altceva si nu am incercat, deci nu ma pot pronunta, in schimb la stiuca (pt ca la asta se refera topicul) parerea mea este ca sunt O. :wink:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 16 Noi 2007, 21:23

La stationar de exemplu sunt preparate speciale cu atractanti, pentru stiuca de exemplu
http://www.dynamitebaits.com/index.php? ... p=specimen&
pt wobblere, linguri etc exista anumite pareri ca e bine sa se foloseasca atractanti,doar pentru a masca mirosul de mana (miros de om) ori de plastic. Se pot folosi chiar si bucati de peste, ulei de peste pt astfel de scopuri.
TEAM ATOM

parintelle
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de parintelle » 17 Noi 2007, 07:48

cand cumatra mananca nu are timp sa miroasa...candnu mananca si vine sa miroasa ciorapii lu nenea rapala, poti linistit sa mergi acasa si sa astepti pana ii e iarasi foame :lol:

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 17 Noi 2007, 20:03

adi777 scrie: pt wobblere, linguri etc exista anumite pareri ca e bine sa se foloseasca atractanti,doar pentru a masca mirosul de mana (miros de om) ori de plastic. Se pot folosi chiar si bucati de peste, ulei de peste pt astfel de scopuri.
adi are dreptate

atractatii la rapitori nu au rolul de ai atrage ... ci doar de a pacali pestele sa retina mai mult naluca ... nu inseamna ca se reped pe ea ...doar nu-si dau seama din prima, ca sunt pacaliti....
fir intins! :D

Scrie răspuns