Atractanti la stiuca???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Vad ca lumea o da pe crap...
Pe mine ma inetreseaza doar stiuca,oricum,mi-am cam facut o parere.
Odata am vopsit un Cosma urias cu spray de genti argintiu si cu toate ca mirosea oribil pentru un peste "normal" prindea bine stiuca.
Pe mine ma inetreseaza doar stiuca,oricum,mi-am cam facut o parere.
Odata am vopsit un Cosma urias cu spray de genti argintiu si cu toate ca mirosea oribil pentru un peste "normal" prindea bine stiuca.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
- pike_pearch
- utilizator nou
iti spun eu una tare: mi-am luat odata un spray de-asta, am iesit cu doi amici, nu prindea nimeni nimic, am scos io mega imputiciunea si am dat pe vobler. Peste juma' de ora amicii luau stiuci (tot pe vobler) si io ma jucam cu vobleru. L-am scos, am pus altu' si am inceput sa prind marghioale. Atractantu' l-am facut cadou.....
Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita.
Cand e apa foarte rece,de exemplu cum e in aceasta perioada c-am da rezultate si nu o spun eu ci pescarii care vin si cumpara astfel de atractanti de la magazinul la care lucrez!!!Vazand ca e bataie pe ele mi-am luat si eu unul pe care inca nu l-am probat!!!De mirosit miroase infernal si se numeste TOP SECRET PIKE!!!
La stationar de exemplu sunt preparate speciale cu atractanti, pentru stiuca de exemplu
http://www.dynamitebaits.com/index.php? ... p=specimen&
pt wobblere, linguri etc exista anumite pareri ca e bine sa se foloseasca atractanti,doar pentru a masca mirosul de mana (miros de om) ori de plastic. Se pot folosi chiar si bucati de peste, ulei de peste pt astfel de scopuri.
http://www.dynamitebaits.com/index.php? ... p=specimen&
pt wobblere, linguri etc exista anumite pareri ca e bine sa se foloseasca atractanti,doar pentru a masca mirosul de mana (miros de om) ori de plastic. Se pot folosi chiar si bucati de peste, ulei de peste pt astfel de scopuri.
TEAM ATOM
-
- utilizator nou
adi are dreptateadi777 scrie: pt wobblere, linguri etc exista anumite pareri ca e bine sa se foloseasca atractanti,doar pentru a masca mirosul de mana (miros de om) ori de plastic. Se pot folosi chiar si bucati de peste, ulei de peste pt astfel de scopuri.
atractatii la rapitori nu au rolul de ai atrage ... ci doar de a pacali pestele sa retina mai mult naluca ... nu inseamna ca se reped pe ea ...doar nu-si dau seama din prima, ca sunt pacaliti....
fir intins!