Alternative Kistler Zbone LE

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: Alternative Kistler Zbone LE

Mesaj de Nemernic » 20 Feb 2013, 10:18

10 gr + Ishad de 3,5" si Sunline Super PE 10 lbs
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 20 Feb 2013, 10:19

Nemernic scrie:
Sorin scrie: - cu microinelele care vin montate pe ea ....lansez mai exact si chiar as spune putin mai mult

Mai multe concluzii sper sa le dau duminica.... legat de drill-uri si senzitivitatea ei :P
Ce fir ai folosit ?

PS Acum am vazut ca deja ai raspuns la intrebare

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Feb 2013, 10:21

Suline Super PE de 10 lbs
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 20 Feb 2013, 10:23

Ai idee daca Suline Super PE de 10 lbs e mai subtire decat Power Pro de 10lbs? Cam cu cat? E mare diferenta?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Feb 2013, 10:27

ringogabi scrie:Ai idee daca Suline Super PE de 10 lbs e mai subtire decat Power Pro de 10lbs? Cam cu cat? E mare diferenta?
:))))...
ca sa-ti faci o idee.... Power Pro-ul de 10 lbs e la fel de gros ca un Sunline de 20 lbs....

Super PE-ul de 10 e mai subtire si decat Power Pro de 8 lbs, dar nu la fel de rezistent la abraziune (aici poti folosi un leader de fluorocarbon si ai terminat povestea :D )

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 20 Feb 2013, 10:31

Am avut Suline Super PE de 8lbs si 10lbs insa nu mi-a placut, trosneste la intzepare, cedeaza foarte repede, parca dadeam cu Berkley.
Mie mi s-a parut ca Suline Super PE de 10lbs e la fel de gros ca Power Pro de 8lbs.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Feb 2013, 10:39

ringogabi scrie:Am avut Suline Super PE de 8lbs si 10lbs insa nu mi-a placut, trosneste la intzepare, cedeaza foarte repede, parca dadeam cu Berkley.
Mie mi s-a parut ca Suline Super PE de 10lbs e la fel de gros ca Power Pro de 8lbs.
Nu stiu ce sa zic despre trosnirea lui in intepare :) ... nu mi s-a intamplat asta niciodata. Eu, de regula, in functie de adancimea apei, firul folosit, lanseta folosita...imi reglez frana mulinetei astfel sa se coreleze bine toate astea in momentul inteparii. Am mai auzit, parca, la cineva aici pe forum....de trosnirea lui in intepare....poate ca ati nimerit vreun lot prost....desi, ma indoiesc :)
Cat despre egalitatea in grosime dintre Super PE 10 si Power pro 8 lbs ....te-as contrazice o viata :) ....le-am folosit pe amandoua

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 20 Feb 2013, 10:39

Eu dau in concurs cu Suline Super PE de 8lbs si 10lbs si nu-mi permit sa scap peste . Cu 8lbs am intepat si scos chinez de 9 kg , era si Andronic langa mine :) :respekt: . E adevarat ca in agatatura se comporta diferit dar se poate pune un lider .
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 20 Feb 2013, 10:46

Eu nu dau la chinez :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Feb 2013, 10:47

Nemernic scrie:adica peste piulita de la mandrina are o "camasa" de eva care o imbraca.... Eiii...acea camasa o poti scoate de pe piulita ca sa poti strange/ desface piulita :D

aia e doar o protectie de eva care vine peste partea din mandrina care strange mulineta
ar trebui sa stea fix peste mandrina si sa nu o scoti decat cand desfaci mulineta de pe bat
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns