Alternative Kistler Zbone LE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Alternative Kistler Zbone LE
10 gr + Ishad de 3,5" si Sunline Super PE 10 lbs
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Ce fir ai folosit ?Nemernic scrie:Sorin scrie: - cu microinelele care vin montate pe ea ....lansez mai exact si chiar as spune putin mai mult
Mai multe concluzii sper sa le dau duminica.... legat de drill-uri si senzitivitatea ei
PS Acum am vazut ca deja ai raspuns la intrebare
Suline Super PE de 10 lbs
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Ai idee daca Suline Super PE de 10 lbs e mai subtire decat Power Pro de 10lbs? Cam cu cat? E mare diferenta?
ringogabi scrie:Ai idee daca Suline Super PE de 10 lbs e mai subtire decat Power Pro de 10lbs? Cam cu cat? E mare diferenta?

ca sa-ti faci o idee.... Power Pro-ul de 10 lbs e la fel de gros ca un Sunline de 20 lbs....
Super PE-ul de 10 e mai subtire si decat Power Pro de 8 lbs, dar nu la fel de rezistent la abraziune (aici poti folosi un leader de fluorocarbon si ai terminat povestea

Am avut Suline Super PE de 8lbs si 10lbs insa nu mi-a placut, trosneste la intzepare, cedeaza foarte repede, parca dadeam cu Berkley.
Mie mi s-a parut ca Suline Super PE de 10lbs e la fel de gros ca Power Pro de 8lbs.
Mie mi s-a parut ca Suline Super PE de 10lbs e la fel de gros ca Power Pro de 8lbs.
Nu stiu ce sa zic despre trosnirea lui in intepareringogabi scrie:Am avut Suline Super PE de 8lbs si 10lbs insa nu mi-a placut, trosneste la intzepare, cedeaza foarte repede, parca dadeam cu Berkley.

Cat despre egalitatea in grosime dintre Super PE 10 si Power pro 8 lbs ....te-as contrazice o viata

Eu dau in concurs cu Suline Super PE de 8lbs si 10lbs si nu-mi permit sa scap peste . Cu 8lbs am intepat si scos chinez de 9 kg , era si Andronic langa mine
. E adevarat ca in agatatura se comporta diferit dar se poate pune un lider .

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Eu nu dau la chinez 

Nemernic scrie:adica peste piulita de la mandrina are o "camasa" de eva care o imbraca.... Eiii...acea camasa o poti scoate de pe piulita ca sa poti strange/ desface piulita
aia e doar o protectie de eva care vine peste partea din mandrina care strange mulineta
ar trebui sa stea fix peste mandrina si sa nu o scoti decat cand desfaci mulineta de pe bat
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.