alegere fir textil
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: alegere fir textil
PS de 4 e cam ca un PP de 10 si ala de 8 e cam ca PP de 15. Mai gros n-am folosit, oricum tine minim dublu fata de ce scrie pe el.
Urasc atarnatorii!
Am ales si nu cred ca puteam alege mai bine:
Sunline Super Pe 8 braided orange 12 lbs
Extrem de subtire
Rotund
Lanseul a castigat cel putin 10 metri
Foarte matasos
Vizibil in apa
Foarte rezistent, real 6 kg test!!
Eficace in abraziune
150m
Contra: pret...
Foarte multumit dupa prima partida!!
Sunline Super Pe 8 braided orange 12 lbs
Extrem de subtire
Rotund
Lanseul a castigat cel putin 10 metri
Foarte matasos
Vizibil in apa
Foarte rezistent, real 6 kg test!!
Eficace in abraziune
150m
Contra: pret...
Foarte multumit dupa prima partida!!
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Ce parere aveti de firul asta: http://www.ebay.com/itm/121524378912?_t ... EBIDX%3AIT ?
Merge la Dunare, rezista cat scrie pe el?
Merge la Dunare, rezista cat scrie pe el?
Firul e calitativ dar japonezii iti dau sarcina maxima la care rezista, deci e max 14 lb. Plus ca e extraordinar de subtire. Eu am de 16 lb. Pt Dunare m-as orienta la acceasi marca dar spre cel de 30 lb. Sau 25lb
Da , cam de 30 lb , la Dunare , eu am de 22 lb si mi se pare cam subtire , in rest toate cele enumerate mai sus referitor la fir sunt perfect adevarate .
si eu am sunline pe de #20 chiar se comporta bine dupa prima iesire..curios sunt din fire ce se inampla dupa 3-4 iesiri...
pe bune? cam rar la pescuit! maine (adica azi, dupa vreo 5 ore de somn) ma duc iar. o sa-ti zic eu cum se comporta la a 4-a iesire.
) firul e absolut fenomenal pana acum, nu sesizez nimic, parca ar fi abia pus pe mulineta dupa 3 iesiri. daca am vreun review naspa, abia astept sa-i sabotez pe astia de la sunline.
Atentie, eu mi-am luat 8 braid orange edition ala... dar mi-a parut foarte fin si senzitiv

Atentie, eu mi-am luat 8 braid orange edition ala... dar mi-a parut foarte fin si senzitiv
firul e in continuare fabulos de misto pentru naluci mici si medii. din pacate nu e rotund, dar am castigat destul de mult in lanseu fata de un fir teflonat, care mergea super bine!
Avand in vedere ca firul pe care l-am mentionat mai sus (YGK G Soul X8 Upgrade PE #06 , 200m )nu e bun de Dunare, il scot la vanzare.