Alabama Rig (umbrella rig)?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Alabama Rig (umbrella rig)?
A folosit cineva aceasta metoda? Daca da, cu sucuces?
Am luat si eu un astfel de kit YUM (YUMbrella) de curiozitate si doresc sa merg pe la mijloc de octombrie la avat la Sulina cine stie......... poate-l conving sa muste.
Am luat si eu un astfel de kit YUM (YUMbrella) de curiozitate si doresc sa merg pe la mijloc de octombrie la avat la Sulina cine stie......... poate-l conving sa muste.
-
- veteran
Re: Alabama Rig (umbrella rig)?
Radu Multumesc de link l-am studiat.
Vad ca sunt doar pareri nimic concret sper sa va relatez eu informatii despre ce si cum merge aceasta montura daca nu ma prind autoritatile pentru braconaj.
Voi folosi doar modelul cu 5 cel ofertat de YUM nu voi mai pune inca 13 kopitouri cu jig de 5g cu carlig 3/0, decat sa prin 5 avati de 300g la fiecare lansare prefer 2 avati de 6 kg la fiecare lansare! 
Vad ca sunt doar pareri nimic concret sper sa va relatez eu informatii despre ce si cum merge aceasta montura daca nu ma prind autoritatile pentru braconaj.

...important este ca esti constientvipificator III scrie:...sper sa va relatez eu informatii despre ce si cum merge aceasta montura daca nu ma prind autoritatile pentru braconaj...

Eu mi-am construit singur una . Am testat-o si am renuntat imediat la ea . Mi se pare greoaie , se incurca des cu firul la lansare si solicita foarte mult sculele atat la lansare cat si la recuperare . E si foarte obositoare . Am folosit-o cu jiguri de 3.5gr+gumele aferente . N-am prins nimic .

image hosting 15mb

screen shot on a pc
Mentionez ca atunci cand am confectionat-o nu se gaseau in Romania .

image hosting 15mb

screen shot on a pc
Mentionez ca atunci cand am confectionat-o nu se gaseau in Romania .
Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!
...si in plus e ...ilegala !l.nikku scrie:.... Mi se pare greoaie , se incurca des cu firul la lansare si solicita foarte mult sculele atat la lansare cat si la recuperare . E si foarte obositoare ....
ok. Cum spui tu .old_radu scrie:...si in plus e ...ilegala !l.nikku scrie:.... Mi se pare greoaie , se incurca des cu firul la lansare si solicita foarte mult sculele atat la lansare cat si la recuperare . E si foarte obositoare ....

...e cum spune legea :l.nikku scrie:...
ok. Cum spui tu .
"b) în apele din zona colinară şi de şes, pe tot cursul Dunării şi pe braţele sale, în Delta Dunării, cu maximum 4 undiţe sau 4 lansete cu câte două cârlige fiecare."

Am incercat-o doar de curiozitate . Zau ca nu pot sa citesc codul penal la fiecare actiune ...old_radu scrie:...e cum spune legea :l.nikku scrie:...
ok. Cum spui tu .
"b) în apele din zona colinară şi de şes, pe tot cursul Dunării şi pe braţele sale, în Delta Dunării, cu maximum 4 undiţe sau 4 lansete cu câte două cârlige fiecare."

PS: daca nu eram curiosi ramaneam in copaci si in ziua de azi .
...regulamentul pescuitului sportiv nu e trecut in codul penal !l.nikku scrie:...Zau ca nu pot sa citesc codul penal la fiecare actiune ...