Adresa noua pentru Concept Rods

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 02 Feb 2006, 18:50

De putin timp site-ul Concept Rods are o noua adresa : www.conceptcustomrods.ro . Intrarile catre noul domeniu vor fi redirectionate pentru un timp.

Cu acesta ocazie va rog daca puteti sa-mi indicati directii noi care se pot transforma in articole sau simple observatii despre blank-uri sau componente.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 06 Feb 2006, 11:19

Sincer ma intereseaza ce va palce si ce nu va palce la site , si in primul rand ce fel de articole noi asteptati pentru un site de rodbuilding.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 06 Feb 2006, 11:54

Nea' Cristian,
Prima impresie:
- aerisit si ingrijit, chiar elegant.
- din dpdv al culorilor alese e bun.
La o privire mai atenta:
- Prima pagina (prea incarcata - tre' sa defilezi prea mult prin ea)
- Banerul de sus cu lacul mie mi-a sugerat doua lucruri diferite dar nici una care sa se "lipeasca" f bine pe ideea site-ului: (a) plimbari pe lac de munte si (b) lansete customizate special pentru pescuit in zonele respective. De ex mie mi se pare mult mai potrivita ultima imagine de jos cea cu inelele de la articolul (LANSETE CUSTOM vs. LANSETE DE FIRMA) sau una asemanatoare.
- ai link-ul catre paginile din cadrul site-ului puse sub link-urile din afara; trebuie derulata pagina ca sa ajungi la ele (cred ca optiunea este ca oamenii sa citeasca cit mai mult pe site si nu sa-i trimiti pe altul)
- Link-urile catre site-urile din exterior sunt puse alandala, ar trebui organizate si diferentiate printr-un singur rind liber.
- About the Site & Categories & Monthly le-as scoate (eu nu le vad utilitatea).
- Ar mai fi nevoie de ceva de genul "testimonials" unde cei care utilizeaza lansetele realizate de dumneata sa-si poate exprima parerea.
- Nu uita de "Copyright xxxxx " in partea de jos a paginii.

Asta mi-a sarit in ochi in cele 5 minute cit am aruncat o privire... Daca imi mai trece ceva prin minte mai postez.

PS. Acu' imi esti dator cu un discount la prima mea comanda. :wink: :lol:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

cristian.ene
veteran
veteran

Conceptcustom rods

Mesaj de cristian.ene » 06 Feb 2006, 12:28

Teodor,

multumesc mult pentru sugestiile referitoare la functioanlitatea site-ului.
NU a fost gandit indelung ,ce a iesit rau sau bine a iesit in 2-3 ore cat a durat realizarea lui. Cum trebuie sa ma impart intre job, lansete , scris articole si altele e greu sa fiu atent la aspecte pe care e clar ca le-am scapat din vedere dar te asigur ca le voi remedia.

Cu poza cu lacul de munte vazut in oglida apei m-am gandit la m-am gandit impreuna cu miste prieteni care cu asta se ocupa ca ar exprima modul in care ne raportam noi la ce e sub apa. Adica pescuitul e activitate facut cu sufletul, mintea si trupul(sau asa ar trebui) dar asa cum si pictura este o alta imagine a realitatii si pescuitul pestilor rapitori este un mod prin care invatam intr-un fel sa ne integram in natura.

Ai discount-ul, problema e ce blank vrei.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Feb 2006, 12:32

aricolele ar fi bine sa fie sub forma de lista, doar titlurile, si sa alegi de acolo ce vrei, nu insirate unul dupa altul. grupate bineinteles pe "domenii".
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Teodor
veteran
veteran

Re: Conceptcustom rods

Mesaj de Teodor » 06 Feb 2006, 13:41

cristian.ene scrie:Ai discount-ul, problema e ce blank vrei.
Mutumesc, dar PS-ul a fost o gluma doar.
Momentan ma multumesc cu ce am, DAR... de abia a inceput anul. :wink:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 06 Feb 2006, 14:12

Interesant siteul... foarte multa informatie bine catalogata.
Clasificari foarte multe... Probabil e mai usor pentru cineva sa raspunda ce vrea sa faca cu lanseta decat sa-l intrebi ce blank vrea :)
Oricum, felicitari!

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 06 Feb 2006, 15:40

@cristian.ene

dupa parerea mea, sitului ii lipseste ceva esential: o prezentare succinta a ceea ce faci, cum faci, cat costa etc.

adica, faci lansete din astea si din astea, costul unui blank e cam asta la care mai adaugi asta si asta, cum sa iti alegi un blanc, un inel etc.

Probabil ca informatiile exista dar "ascunse" printr-un articol undeva, adica nu le gasesti in primele 1-2 minute de navigare, timpul MAXIM pe care cineva (neavizat) isi va aloca pentru un site nou.

Pune poze cu lansetele facute, cu caracteristici, ce a insemnat munca la ele, cat a costat etc.

Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 06 Feb 2006, 15:41

informatii gandite poze din reviste vechi header ingrijit mai adauga niste butoane keep the good work
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 06 Feb 2006, 16:21

mihaimircea

preturi gasesti unde vrei Cabela`s, Netcraft, Mudhole sau pe site de rodbuilding vrei tu, atat pentru blank-uri cat si pentru inele Fuji sau altele.

E o informatie publica si nu cred ca trebuie sa afisez eu scaderi sau cresteri de preturi la blank-uri. Cabela`s am micsorat cu 40-65% pretul blank-urilor FE2in 2005 fata de 2004 ,iar in 2006le-a marit cu 20% fata de 2005.

Preturi..... nu vad nimic important in asta, le gasesti peste tot dar mai putin informatii despre cum araat designul corect a unei lansete. Nu gasesti asta pe nici un site din lume. Asta e diferenta. Informatii despre ce diferentiaza o lanseta custom de una de serie.

In 1-2 minute nu poti sa intelegi nimic............sunt foarte mirat de intervalul alocat sa sa intelegi ceva oricat de marunt????

mie mi-a luat 20 de ani ca sa inteleg bine cum trebuie sa fie o lanseta. Site-ul nu e unul in primul rand comercial, in primul rand a vrut sa ofer informatii despre lansetele custom dar si despre specializarea lansetelor in general.
Si criterii pentru alegerea lansetelor. Desi multa lume pescuieste si scrie pe site, e clar ca putina lume pescuieste cu ce trebuie. Si nu e vorba de bani.

Scrie răspuns