Adresa noua pentru Concept Rods

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

cristian.ene
veteran
veteran

Site

Mesaj de cristian.ene » 06 Feb 2006, 16:33

mihaimircea

am uitat ....vezi tu pe undeva adaosul comercial ???????

in afara de 1-100%afisat de toate magazinele, pot sa-ti spun ca Gipo depaseste 100% la unele produse, dar magazinele civilizate de pastreaza intre 20-50%.

Ca rodbuider pentru o lanseta de spinning, iau intre 30 si 35 $, iar pentru cele de fly 50$ pentru lansetele din 2 bucati.

Omenii inca nu realizeaza ca au aici blank-urile si cat efort necesita sa le aduci. Nu e atat de simplu pe cat pare si iar ce pun eu la componente e minuscul. Nu a mai facut nimeni asta pana acum.

Site-ul e chiar pentru cei care vor sa afle ceva, si nu pentru cei care frunzaresc orice.

cristian.ene
veteran
veteran

Rodbuilding din carti

Mesaj de cristian.ene » 08 Feb 2006, 14:30

Mihaimircea

despre cum se fac gasesti in orice carte de rodbuilding , fie ca e a lui Tom Kirkman sau o mica brosura de la Flex Coat. Diferentele de experienta si viziune fac diferenta - numarul,marimea, tipul de inele. Asta nu gasesti nicaieri personalizat pentru un anumit blank. Doar retete generale de genul : friptura, ciorba de vacuta sau alte meniuri insipide.
Principiile de baza exista in articole dar trebuie sa gandesti un pic. Dupa ce ai inteles principiile nu mai ai nevoie de alte repere si de carje de genul tabele si alte asemenea exercitii de clasa I. Poti sa imbatranesti si tot la gradinita sa ramai.....cu mintea.

Cartea lui Tom Kirkman e vreo 15$ in USA, acolo gasesti tot ce vrei. Si e una din cele mai bune.

Problema e ca mai trebuie sa -ti treaca prin maini macar 50 de lansete bune si sa ai un prieten care stie. Altfel e posisibil sa faci doar copii la ce exista.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 08 Feb 2006, 16:11

Si totusi conteaza si pretul.........

CDan
junior
junior

Mesaj de CDan » 08 Feb 2006, 17:30

Parerea mea e ambele parti au dreptate, dar ca user cind intru pe un site de "custom rods" vreau sa vad si daca e accesibil la pret. Poate vreau sa comand ceva. Deci, cristian, poate poti afisa preturile la munca pe care tu o depui (inteleg ca preturile la blankuri, inele, si altele variaza si e greu sa le ai pe site).

Pe un alt site care l-am vizitat de curind rod builderul da preturi la:
- cind el numai monteaza lanseta, clientul cumparind un rod kit da la magazin
- cind el foloseste un blank cumparat de client dar restul chestiilor (inele, mandrina, fir de matisere, etc) le alege dupa cum clientul vrea
- cit costa sa faca o lanseta complet, cumparind singur toate materialele necesare constructiei
- cit costa sa modifice o mulineta, atit ca design cit si ca actiune, inele, etc, inclusiv sa "scrie" numele proprietarului si rod builderului pe lanseta.

Siteul tau e f bun, dupa parerea mea. Chiar si pozele sint bune, de calitate si profesionalism. De obicei e bine ca ai multa natura in poze dar poate ar fi bine sa ai o lanseta facuta de tine strecurata in poza: in fundal sau in prim plan. Siteul nu e sub nici o forma slab sau gresit. Mie i-mi inspira chiar profesionalism. Ca "Links" trebuie mutat mai la urma sau pe o pagina secundara ar fi f bine (deci sa ajungi la ele prin a apasa pe un buton cara te trimite la linkurile externe).

Ce-mi vine in minte acum e ca poate daca ai avea un dictionar care sa explice cuvintele de specialitate ar fi perfect. Pt mine care sint slab la termenii respectivi i-mi vine f greu sa ii inteleg. Uneori trebuie sa caut mult prin site ca sa inteleg ce inseamna unele lucruri/denumiri. Pe unele siteuri cuvintele din "dictionar" apar "high lighted" (ca un link) si cind tii "aratatorul" (sageata de la soarece, nu stiu pe rom cum se cheama) i-ti apare explicatia termenului respectiv. Sper ca intelegi ce vreau sa zic.

E o greseala de programare la linkurile "Posts" si "Comments" sub "RSS Feeds". Cind apas pe ele i-mi apare codul de programare pt linkurile respective.

Succes si numai bine!
Expert in a invata rima sa inoate.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 09 Feb 2006, 11:30

Cristi Ene:

Tot ce zici are noima, si chiar daca as vrea, nu pot avea argumentele pentru a te contrazice.

Ce spuneam eu era din cu totul alta perspectiva, ceea a vizitatorului unui site al unui rod-builder, care (vizitatorul) nu e foarte experimentat in acest domeniu, si l-ar interesa totusi subiectul si mai ales finalitatea.

Nu zic ca ce e pe site acum nu este informatie utila sau nu este bine structurata!!! Depinde foarte tare de publicul caruia te adresezi. Cum eu nu am avut placerea sa te cunosc personal sau sa vad vre-un produs de al tau, doar am auzit multe laude, exista un gol intre mine si Concept Rods pe care situl nu reuseste sa-l umple.

Inca o data, asta este parerea mea, care probabil ca nu reprezint publicul tinta al tau (si mi se pare natural asta).

Toate bune!

Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

cristian.ene
veteran
veteran

Face to face

Mesaj de cristian.ene » 09 Feb 2006, 16:10

Mircea cel mai simplu e la o bere, ne intalnim cativa prieteni intr-un bar in zona Politehnica(Chez Gabi) la prima statie de RATB mergand de la statia de Metrou Politehnica catre cartierul Militari.

Esti invitat si oricine mai vrea sa vina. La mai multe beri.

Ai dreptate, e un lucru foarte adevarat, sunt palpabil doar pentru un cerc de cunoscuti si am sa remediez acest lucru prin prezenta la concursuri si prezentari ale lansetelor de cum se incalzeste.

Asta e o problema si pentru care exista prea multe atacuri nejustiifcate, daca s-ar cunoste oamenii cu siguranta o mare parte si-ar schimba opiniile abstracte si preformate despre ceilalti.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Feb 2006, 21:26

Cristi lasa vrajala si da-i drumul la treaba ca ma asteapta 3 avati 4 stiuci si 2 cleni in uichend si nu am cu ce sa-i interoghez.
Si oricm imi ia ceva timp sa obisnuiesc lanseta facuta de tine sa arunce musca direct pe copca :) Ca doar nu mi-o dai gata antrenata :)

cristian.ene
veteran
veteran

SLi 863

Mesaj de cristian.ene » 10 Feb 2006, 10:39

Dragos

lanseta o sa aiba impregnat si o parte din spiritul meu + al tau, asa care sanse sa fie o o lanseta nazdravana. Dar ca transferul de spirit sa fie mai profund, tre sa stea mai mult in preajma mea.

mihaimircea
veteran
veteran

Re: Face to face

Mesaj de mihaimircea » 10 Feb 2006, 11:12

cristian.ene scrie: Asta e o problema si pentru care exista prea multe atacuri nejustiifcate, daca s-ar cunoste oamenii cu siguranta o mare parte si-ar schimba opiniile abstracte si preformate despre ceilalti.

EXACT. Numai ca departe de mine gandul sa atac pe cineva, si sper ca nu asta ai inteles tu sau altcineva.

De abia astept sa ma eliberez de niste treburi presante si urgente, sa ne vedem la "carciuma".

Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns