Am obiceiul sa merg la pescuit cu prietenii sa pescuiesc cate o bere si cate un gratar din cand in cand . In ultima luna am luat batul de spinning a lui un prieten si jucandu-ma putin am scos un avat de 5kg , apoi urmatoarea data cand am mers , wekendul trecut un avat cam de vreo 2kg.Binenteles ca m-a prins febra pescuitului , in sensul ca vreau sa imi achizitionez un bat pentru spinning.M-am tot uitat pe piata americana ( mi s-a pus pata pe un Combo de la Mitchell 300 pro spinning combo 7' - culoarea verde ) , dar nu vreau sa ma complic cu transport , vama si alea alea si sa risc sa imi ajunga bucati acasa . Deci, pana la urma am cautat pe la noi aici si ce m-a atras un pic pot sa zic ca a fost : Lanseta Abu Garcia Vendetta 2,10m 10-30g din 2 segmente si o mulineta Mitchell 308 PRO FD 5.1:1 .
Intrebarea mea este daca credeti ca merita banii aceasta lanseta si mulineta si daca este buna din punct de vedere al rezistentei,constructiei,alea alea?.Tin sa anunt ca o sa merg la pescuit pe raul Somes.In principiu la Avat , Salau , Clean si Stiuca .
La un fir textil m-am gandit la un power pro moss green de 0.15mm comandat de pe SUA de pe ebay ...si pt tamburul de rezerva ma mai gandesc.
Sunt incepator , deci considerati ca nu stiu aproape nimica , doar din ce am citit de cateva sapt pe acest forum + documentatia de pe net , pe unde am gasit

Astept niste sfaturi.Multumesc.