Buna seara ,
Azi mi-a sosit lanseta , a vazut-o un prieten cunoscator si a testat-o si a fost foarte incantat de ea . Si mie imi place constructia , e usoara , arata bine , etc . Totusi la prima vedere am observat 2 chestii , care nu pot sa zic ca ma deranjeaza dar vreau sa stiu daca asa e normal sa fie . Prima observatie a fost la cel mai mare inel ( cel de jos ) de pe tronsonul mai subtire ( varful lansetei ) nu e chiar in rand cu celelalte , e sa zic asa cu vreo 2-3 mm mai spre stanga daca tin lanseta cu inelele in sus , si cand montez tronsoanele , e o linie acolo care normal ar fi sa fie in drept cu cea de sus ( pt a pozitiona perfect mufarea ) , dar daca o pun cap-cap atunci nu sunt in rand inelele lansetei , ultimele 2 (cele mai mari, ala singur de pe partea de jos si cel de care ziceam mai sus), parca sunt cu 2mm mai intr-o parte.Oricum toata treaba asta nu e foarte sesizabila , dar vreau sa stiu daca e ceva strategie la bat si daca e musai sa pozitionez cand montez lanseta cap-cap ( linie de sus cu cea de jos ).A2a observatie e ca mufarea cand bag tronsonul de sus pe cel de jos nu se face pana in capat ( nici nu am fortat binenteles sa nu cumva sa fac ceva); mai ramane cam 1 cm din miezu ala pe care se trage partea de sus . De stat sta bine si nu iese partea de sus cand incerci o lansare .E normal asa sa fie ? sau in timp , dupa ce se uzeaza o sa intre toata ? Si iar , inca o chestie , nu e problema in timp daca mufarea nu e pana in capat sa cedeze acolo lanseta ?
Astept raspunsuri si niste sfaturi !
Multumesc anticipat !
Lanseta e un Rapture Forward 2,10 m , 7-35 g .