vision attack #5 9'

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

marinica
utilizator constant
utilizator constant

vision attack #5 9'

Mesaj de marinica » 12 Mar 2010, 19:57

ciao tuturor am gasit azi la un magazin acest bat e un vision clasa #5 lungimea 9' costa 80€ ce pareri aveti cine il are cum e pro contra pt incepator ar merge la clean si eventual pastrav sau lipan , va multumesc anticipat ! :wink:
beast master huchohucho

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 12 Mar 2010, 20:39

Nu am pus mana pe bat DAR stiu vreo 4-5 care s-au rupt... proprietarii cautau acelasi segment deci seamana a defect de fabricatie .
Eu as cauta altceva

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 13 Mar 2010, 09:54

pot sa spun ca l-am incercat in magazin vanzatorul imi puse si o mulineta pe el sa fie mai balansat si era la prima impresie comod cel putin pentru mine :? am deschis acest topic pentru ca am vazut ca se vorbeste des despre vision in tara vroiam sa stiu parerea proprietarilor acestui bat !!! :wink: ciao ciao...
beast master huchohucho

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Mar 2010, 10:04

vezi ca pe net is multe reviewuri.... :D ....eu nu am atack (de care ai sa gasesti mai multe manere fara var la ocazii :lol: ) am un 3Zone de cls 3....si pana acum mi-a placut :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Mar 2010, 11:55

Batul asta a fost primul meu bat de musca. Mi-a placut foarte mult. Usor. Bine echilibrat, actiune moderat-fast. Am scos cu el o gramada de cleni, pana in 2kg inclusiv si si cativa avati pana in 2,5kg. Cu actualul bat de #5, unul rapid si mai puternic pe cotor (si de vreo 4 ori mai scump) am constatat ca scot mai usor fir decat cu Attack-ul, dar si ratez mai mult peste. E prea nervos...
Dar.
Am rupt Vision-ul...
Nu spun: s-a rupt. L-am rupt eu, in drill cu un clean de 1kg. Nu cred ca a fost vina batului. Eram in apa pana la piept, cu bratul ridicat deasupra capului, la cca 2m de peste, cand dom' Cleanu' s-a agatat intr-o tufa de vegetatie submersa. Eu am tensionat batul la maxim (deja vibra), am inceput sa ma apropii de peste, iar cu cealalta mana imi cautam minciogul. In acel moment cleanul s-a desprins brusc din tufe si a venit direct spre mine, incercand sa se scufunde si sa-mi treaca printre picioare. Eu nepregatit, lanseta tensionata maxim, unghi ascutit cu firul, as zice ca i-am asigurat toate conditiile. A pocnit imediat de deasupra mufarii. S-a retezat curat, ca taiata.
Data fiind valoarea sentimentala, am avut cateva tentative de a-mi schimba varful rupt, dar fara nici un rezultat. M-am adresat unui magazin de pe langa Energofish Cluj (Avat), ei au vorbit la depozit, mi-au promis ca vor incerca sa-mi rezolve problema. Dupa vreo doua luni de asteptare mi-au recomandat sa iau legatura cu reprezentantul Vision din Romania, colegul de forum Shoco. am schimbat e-mail-uri, am primit promisiuni. Atat. Cred ca e mai mult de jumate de an de atunci...
Asa am ramas fara Vision-ul Attack.
Acuma, ce parere sa am eu despre el? Cu siguranta exista si bete mai bune, dar si mai proaste. La pretul lui e un bat corect.

P.S.: Andrei, stai flex ca si de 3zone "rasuna valea" (poc, poc)... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 13 Mar 2010, 14:54

bah, am un comentariu la faza asta cu S-a rupt sau L-am rupt...
Frate, am vazut bete care chiar s-au rupt si am vazut bete care au fost rupte...
e vorba si de neatentia utilizatorului, e drept, DAR, exista un mare DAR....

Utilizatori neatenti, neglijenti, brutali, care nu au grija de scule sau care "trag" de ele aiurea sunt MULTI....multi ai dracu as zice eu...
Bete mediocre exista de asemenea garla...

Utilizatori mai ghiolbanisunt de obicei si incepatori, cu timpul oamenii se mai rafineaza, invata casting, tehnica, nu mai trag de scule ca ciobanii..
Incepatorii de obicei au tocmai categoria asta de scule, entry....

Ma cum dracu de alte scule nu auzi ca s-au rupt in halul asta cum auzi de vijanu asta? sau de cormoranul al vechi, speciland?

N-am gasit anunturi gen "caut segementu cutare" de la batu cutare nici pe departe atat de des cum am auzit la vijanu asta....

O fi vorba si de neglijenta si utilizare incorecta DAR hai sa fim seriosi, multittrag aiura de scule ieftine si nu le toznesc...

E evident ca si betele astea au o mare problema....prea se rup multe, prea se rup cam din acelasi loc...

ASa ca inainte sa acuzam utilizarea precara, hai sa fim realisti, la aceeasi utilizare precara attackul se rupe, zeci de alte bete la fel de bune si ieftine -au nici pe dracu...

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 13 Mar 2010, 14:57

Sa nu mai spun de service-ul de toata jena al energo....
E cel mai mare dealer e scule, inainte de ce si cat vnad, nivelul unei companii de genul asta ar trebui sa fie dat de service...
SA auzi atatia oameni ca stau si asteapta si sunt tratati ignore este PENAL...

SI calitatea minunatelor produse atat de laudate si atitudinea, serviciile companiei fac un ansamblu minunat...sa le tot dai bani astora d la energo...

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 13 Mar 2010, 16:49

stiti cum este toate se rup poate si mai repede decat alea de medie calitate dupa mine e mentalitatea altfel te comporti cu un bat de 2-3 sute de lei si total divers de unul la 800-1000 lei esti mai atent nu exagerezi nu il plesnesti in apa sa dea de bolovani etc. cu cat sunt mai scumpe cu atat avem mai multa grija de ele... daca pestele sa dus las ca vine altu dar batul e intreg !!! :wink: daca bine am inteles o fi american vision nuuuuu ?
beast master huchohucho

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Mar 2010, 19:51

American sigur nu-i. Il fac renii lui kuintauuti (finlandezii) prin China si e vandut ca atare.

Parinte,
Mai tre' sa te uiti si cate exemplare sunt pe piata din alea de care pomenisi, inainte de a face o statistica. Se rup multe Vision si Cormoran? Normal. Sunt multe in exploatare. Si de regula si le iau incepatorii. Mai spune-mi tu, repede bete de musca in 300 de lei muuult mai bune decat cele 2.
Eu nu pot sa-i reprosez mare lucru Attack-ului ala. Am dat cu el de pietre, l-am chinuit tragand de crengi, smulgand musca de prin copaci, uneori cu tot cu cranga, etc. si am tras si de pesti. Nu somoni d-aia de-ai lu' kuinta', dar nah. Ce creste pe la noi... a zis poc! la un moment dat cand m-am infipt in el de-mi tremura incheietura si-l facusem covrig. Acu' imi stii datele antropometrice si iti poti da seama cam ce "cuplu" pot dezvolta... Imi dai te rog batul tau ieftin de #5 sa incerc acelasi lucru, sa ma lamuresc? :D
Nu uita ca avem de-a face cu entry, nu foarte scumpe. Asa ca eu, unul, nu pot spune, neam, ca Attack-ul e un bat prost. Stiu ce i-am facut in vreo 4 ani de cand il am.
Ca sunt exemple de bete ieftine, groase in carne, care sunt mai rezistente si nu se rup usor? Te cred. Am vazut "maciuci" ieftine si grele, care cad in nas, cu care puteai trage si tancul din namol. Dar n-as fi pescuit cu ele. Asta-i sigur. Parca lui Garry Loomis i se atribuie anecdoticul raspuns la intrebarea daca e in stare sa faca bete indestructibile. A raspuns ca da, dar nu ne-ar mai placea sa pescuim cu ele...
Cel putin cand pui mana pe un Attack ai senzatia ca tii in mana un bat de rasa...
Acu' fiecare ce-si doreste.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 13 Mar 2010, 21:38

Musti, la asta ma refeream si eu , ca-s bete de incepatori si-s populare, DAR prea se rup toate din acelasi loc... N-am zis ca e prost sau ca nu se simte in mana ca un bat de "rasa" ... sincer pt mine vision nu are bete de rasa dar ma rog, e alta discutie..
Am spus doar ca e ciudat ca dintre cate sunt pe piata, si care se vand binisor, de unele auzi de altele, aproape deloc....
Ti-am dat exemplul specilandului pt ca am avut si l-am troznit...si nu din vina mea ci pentru ca avea o slabiciune .. combinatia material si design il facea sa fie vulnerabil la mufa si toate 3 de care stiu eu fix acolo s-au rupt, in acelsi mod, acelasi segment, etc....

nu e intamplare.

De rupt se rupe orice bat , nu e vorba, unele se rup cam des in situatii similare de exploatare ca sa nu fie si un "bug".

Scrie răspuns