vision attack #5 9'
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- silu
- utilizator constant
mda... unele sunt slabe pur si simplu!
mda... unele sunt slabe pur si simplu! eu am rupt 2 cormoran speciland... si as putea zice ca-s foarte atent cu sculele de pescuit... nu mi-ar conveni defel sa mi se rupa unul de vreo 200 euro! si asta intr-adevar din cauza conditiilor de garantie slabe! asa ca prefer sa pescuiesc cu un bat ieftin dar rezistent pe care sa-mi permit sa-l schimb cand vreau io fara sa stau dupa garantie. acuma dau cu un Ron Thompson Steelhead II Fly CL.4/5, 8'6" cu care lansez undeva peste 15 m ceea ce mi-e arhi suficient. No fi cel mai artistic si mai elitist mod de pescuit la musca dar in conditiile astea imi permit sa nu menajez batul si sa ma tot intreb daca se rupe sau nu.
Gandaci Clean
www.silufishing.blogspot.ro
www.silufishing.blogspot.ro
discursul cu garanzia e complicat mai ales la noi in tara nu stiu cat de mult tine sunt firme ca si greys ce asigura batul pe viata cu preturi minore de la 100€ modelul dar e vorba de importator de distribuitor etc in alternativa convine sa cumperi ceva mediu scump fara sa ai prea multe probleme de sostitutie in caz de ruptura ma refer sa cumperi altul fara sa te increzi in garanzi de o viata si sa cheltuiesti 200-300€ (300-600€) care se rup la fel si ele daca abuzam de prea multe asigurari ! eu spun ca in acest caz shimano e o marca buna si cu acoperire mondiala !!!
beast master huchohucho
parere personala fiecare clasa de bat are limita ei asa ca e usor sa il rupi daca nu respecti anumite criteri baza acum cati dintre pescari de fly din tara s-au apucat de fly initial fara sa fie si stationari sau spineri innainte ? daca la inceput cu un bat de 3,60 mt dadeai si la plumb si la pluta si poate aruncai si voblere la fly e total divers si nu stiu cati isi permit sa foloseasca 2-3 bete de fly pentru fiecare gen de peste clasa etc cu unul le incerci pe toate si te multumesti 

beast master huchohucho