Temple Fork
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Temple Fork
Pe apele de la noi si la pestii nostrii,cat de important este lifting-ul la o lanseta de fly?
Sper ca nu intreb prostii
Sper ca nu intreb prostii

Ai de gand sa ii ridici de pe vre-un pod? O sa ti se raspunda ca are legatura cu puterea lansetei de a ridica fire de pe pa sau alte rahaturi.
Treaba este simpla, la stiuca te duci pe o clasa peste 10 si la avat poti sta linistit in clasa 8.
Daca stai in clasa batului cu firu, nu ar trebuii sa ai probleme.
Treaba este simpla, la stiuca te duci pe o clasa peste 10 si la avat poti sta linistit in clasa 8.
Daca stai in clasa batului cu firu, nu ar trebuii sa ai probleme.
Imi cazuse ochii pe o lanseta,iar site-ul lor de prezentare dadea pentru fiecare model in parte:presentation,distance,lifting.Nu cred ca s-au gandit nici ei ca va ridica cineva de pe un pod pestele cand au pus treaba cu lifting-ul.
Si da,clasa 8 parca-mi face cu ochiul cel mai mult.Dar mai e... 

Lasa dorintele dupa firme, iesi la casting cu o joarda de entry level.
Abea dupa ce sti oleaca de casting, baga-te la ''fitze''
Abea dupa ce sti oleaca de casting, baga-te la ''fitze''
Aha,deci cu d'alea de fitze nu merge castingul.Nasol atunci,nu ma mai apuc.Se poate inchide,mersi 

ps:si daca tot m-ai intrebat ce si cum de float tube,daca esti interesat poate-l vand. 

Mai am de cumparat inca vreo 2 bete de DH si apoi de plictisit de ele.......deci tubul poate sa asteeeeepte
Spor la cumparaturi atunci.
Mersi.
Eu zic sa nu iti cauti joarda care o crezi perfecta, pentru ca inca nu stii ce fel de batz ti se potriveste pe mana;)
Eu zic sa nu iti cauti joarda care o crezi perfecta, pentru ca inca nu stii ce fel de batz ti se potriveste pe mana;)