taper snur si aplicatii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: taper snur si aplicatii
Mersi tavistan, super video, am sa incerc in weekendul asta.
si care e diferenta intre asta si un underhand cu bucla mai mare si mai moale ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
nah nu ma bagati in seama, mie mi se par multe din astea denumite diferite doar variatii ale acelorasi miscari ...
moldovean, ce vrei
moldovean, ce vrei

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Eu nu stiu (inca) sa folosesc DH-ul si nici underhand cast dar cam asta e ce caut, ce am vazut in video.
Ce tip (WF, DT, TT) de snur se potriveste mai bine? Cu ce lanseta sa incep sa invat miscarea: moderate cl 3, moderate-fast cl 5 sau fast cl 7? Cu ce e mai usor de invatat? Vreau sa merg doar sa exersez, nu ma intereseaza sa prind pesti, vreau sa-i prind spilul. Dupa ce invat miscarea ma adaptez eu.
Ce tip (WF, DT, TT) de snur se potriveste mai bine? Cu ce lanseta sa incep sa invat miscarea: moderate cl 3, moderate-fast cl 5 sau fast cl 7? Cu ce e mai usor de invatat? Vreau sa merg doar sa exersez, nu ma intereseaza sa prind pesti, vreau sa-i prind spilul. Dupa ce invat miscarea ma adaptez eu.
Mai nici una...MuskMd scrie:si care e diferenta intre asta si un underhand cu bucla mai mare si mai moale ?

pentru roll cast parca mai bine DT dar daca il faci cu mai putin sau in jurul a 10 metri de snur (adica cu partea activa, ceea ce inseamna marea majoritate a situatiilor si probabil in toate situatiile alea in care dai tu prin coridoare de craci), roll-castul asta iti trage mai bine snur decat roll cast-ul clasic, rostogolit pe apa; poti aplica si o tractiune scurta si ajungi pe la 13-15 metri - in situatia asta e la fel de bun, poate mai bun un WF. Nu stiu, eu dau cu ce am pe mulinetaDaniel_ scrie:Eu nu stiu (inca) sa folosesc DH-ul si nici underhand cast dar cam asta e ce caut, ce am vazut in video.

nah... unii au.. au bucla la underhand mare si moale... , altii... nu !MuskMd scrie:si care e diferenta intre asta si un underhand cu bucla mai mare si mai moale ?

Daniel_,incearca lanseurile astea rulate intai cu firele pe care le ai;doar schimba lansetele:cu lanseta cl.3 firul de clasa5;cu lanseta de clasa 5,firul de clasa7.
@ tavistan
si lanseta mai moale (slow) sau mai tare (fast)?
si lanseta mai moale (slow) sau mai tare (fast)?
@Bic
lanseta cl3 fir cl5 ??? de ce?
lanseta cl3 fir cl5 ??? de ce?