Streamere stiuca si avat...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- hegedusalin
- veteran
- kuin tauti
- veteran
eu cel mai des bag tubul pe fir si fac nod la cirlig, tubul culiseaza pe fir si se va oprii in cirlig .... e cel mai bine dupa parerea mea , musca se va centra singura si va innota singura daca e bine facuta iar in momentul in care am peste nu devine pirghie de scos cirligul din gura pestelui ci culiseaza pe fir... f bun si f ieftin !
unii prefera sa fie siguri ca cirligul e acolo in urma mustei tot timpul si daca tubul permite il baga in tub sau folosind diferite noduri unele dintre ele lasind cirligul intr-un ochiet facind nod universal si introdus nodul fortat in tub sau facut nod universal in fata tubului ( depinde de dimensiune gauri tubului si grosimea firului )
alti prefera sa foloseasca un furtunash mic de silicon care e pe jumate in tub si in cealalta jumate baga ochietul cirligului
la astea doo metode daca musca nu e bine facuta si fixarea cirligului se clinteste in timpul lansarilor repatate te poti trezi ca-ti descentreaza musca si vei prinde peste cin va cinta gugustiucu la mine pe krikici
altii fac tubfly-uri din tuburi eumer care se potrivesc intre ele de intra unul in altul.... adica prin lipire sau topire sint fixate cele doo tuburi iar in capatul unde vine cirligul cel din interior e lasat mai scurt pt a intra cirligul in tubul din exterior iar la capul musteli cel din interior e mai lung pe el unii matiseaza aripa gulerul si capul mustei deveniind mai estetic in ochii lor fiind mai mic si eventualul conhead... sau musca matisata pe tubul din exterior si doar conhedul pe tubul din interior mai mic in diametru
unii prefera sa fie siguri ca cirligul e acolo in urma mustei tot timpul si daca tubul permite il baga in tub sau folosind diferite noduri unele dintre ele lasind cirligul intr-un ochiet facind nod universal si introdus nodul fortat in tub sau facut nod universal in fata tubului ( depinde de dimensiune gauri tubului si grosimea firului )
alti prefera sa foloseasca un furtunash mic de silicon care e pe jumate in tub si in cealalta jumate baga ochietul cirligului
la astea doo metode daca musca nu e bine facuta si fixarea cirligului se clinteste in timpul lansarilor repatate te poti trezi ca-ti descentreaza musca si vei prinde peste cin va cinta gugustiucu la mine pe krikici
altii fac tubfly-uri din tuburi eumer care se potrivesc intre ele de intra unul in altul.... adica prin lipire sau topire sint fixate cele doo tuburi iar in capatul unde vine cirligul cel din interior e lasat mai scurt pt a intra cirligul in tubul din exterior iar la capul musteli cel din interior e mai lung pe el unii matiseaza aripa gulerul si capul mustei deveniind mai estetic in ochii lor fiind mai mic si eventualul conhead... sau musca matisata pe tubul din exterior si doar conhedul pe tubul din interior mai mic in diametru
-
- utilizator nou
dragos 74 cu stilul tau de pescuit la anul n-o sa ai unde pescui {macar celor mici dale drumul } sau la voi tot ce misca se maninca?
te uiti la poza postata si te apuca plansul
te uiti la poza postata si te apuca plansul
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
sa mi spuna cineva de ce croati au pastravi si lipani de 40-50cm si noi ciivade15cm
Re: Streamere stiuca si avat...
Stiu eu ! : pentru ca lu Dragos74 nu-i place sa mearga in Croatiaszekely mihaly scrie:sa mi spuna cineva de ce croati au pastravi si lipani de 40-50cm si noi ciivade15cm

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- utilizator nou
uite inca unmesaj dela un ipocrit limita legala de retinere a avatului 30 cm de la cap pina la baza cozi
pacat ca ajvps urile nu si fac treaba
pacat ca ajvps urile nu si fac treaba
1. Toata lumea de pe aici a auzit de C&R. Si ce-i cu asta? Nu e nimeni obligat sa elibereze tot ce prinde. Si nu e nici imoral, nici ilegal sa retina atat cat ii permite legea!szekely mihaly scrie:am prins si eu cateva exemplare
ati auzit de c&r?
toti muscarii se iau de cei cu buldo dar vad ca si unii muscari sunt ucigasi de pesti![]()
![]()
![]()
![]()
din cauza acestori pescari romanul umbla prin alte tari {croatia polonia suedia etc}pentru a avea o satisfactie la pescuit[/url]
2. Nu toti muscarii de iau de cei cu buldo! Doar cativa!
3. Ucigasi de pesti? Tu ce mananci? Pui? Atunci esti ucigasi de pui! Nici macar nu-i lasi sa ajunga adulti ca-i si omori! Suna bine? Pe bune ca textele astea poarta numele de "ipocrizie".
4. Nu retin pastrav si lipan. Dar nu-i acuz pe cei care retin in limitele legii. Nu-i numesc ucigasi. Nu-i jignesc. Daca pot, atunci le explic de ce nu retin eu peste si incerc sa-i conving cu argumente, nu cu jigniri. Daca nu reusesc, atunci asta este, nu-i nici o suparare. In schimb retin biban. Dar poate intr-o zi tin 10 bibani de juma de kil, dupa care 3 luni nu mai retin nici unul. Care-i problema?