Streamere stiuca si avat...

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Streamere stiuca si avat...

Mesaj de MihaiV » 07 Mai 2009, 07:58

szekely mihaly scrie: pacat ca ajvps urile nu si fac treaba
care-i treaba ajvps-urilor? ai citit legea?

butic
junior
junior

Mesaj de butic » 07 Mai 2009, 08:25

Poate se strica prin congelator :twisted:
Nu cre ca e corect da fiecare actioneaza dupa cum ii dicteaza inctinctul.
Daca e legal e corect. Poate legea nu e buna si atunci e de educatie si moral. :D
Important e sa fi acolo!!!

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 07 Mai 2009, 09:21

A aparut acuma o moda asa mai agresiva de promovare a c&r care suna cam asa:aia care mai retin cate un peste sant fomisti, tarani,etc.In primul rand e un stil de promovare ineficient.Ganditiva la parlamentari sau la guvern ,cand e cate un miting le striga zece mii de oameni :hotii,hotii si rezultatele le vedeti in fiecare zi.Sa zicem ca ati reusi sa convigeti pe toti care umbla pe forumuri,gata de maine c&r nu mai retine nimeni nici un peste.Stiti care ar fi rezultatul?ZERO,nici nu o sa se simta,cel putin in zona pe unde merg eu la peste garantat .Datii inainte,victoria finala e aproape.daca o sa traiti mult.

butic
junior
junior

Mesaj de butic » 07 Mai 2009, 10:27

Eu unul nu cumpar specii autohtone. Cele importate nu ai de unde sa le iei, decat daca ajungi la fata locului.
Nu prin - nu mananc :D Cura de slabire :lol:
Sa prind un peste peste masura legala dar fara braconaj sau in perioada de prohibitie un renunt la pestele prins de mine
Important e sa fi acolo!!!

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Mai 2009, 19:54

nu ma agit eu prea tare din cauza la toti constipatii care daca vad o poza cu un peste doi gata trebuie sa dovedeasca ei prostimii cat de mult s-au emancipat pe ultima suta de metri de navigare pe net.... :?
ce mor este ca daca ar fi fost capabil de o logica cat de cat simpla ar fi vazut ca in poza erau doua lansete deci cel putin doi pescari imparteau pestii aia :!: ...in realitate am fost trei...
in al doilea rand era vorba de avat , un peste care nu este prins chiar usor , un peste care nu prea are valoare culinara si deci un peste care chiar se gasaste destul de mult pe dunare ...locul macelului :!:

pe de alta parte mor cand vad acest tip de constipat cand isi da el cu parerea despre modul meu de a fi si a pescui si retine pesti fara sa ma cunoasca doar pe baza unei simple poze :?
....pai mai inteligentule atunci chiar am vrut sa opresc avat si sa facem o prajeala asa toti prietenii dupa o zi de pescuit frumoasa la o sticla de bere...
...ei si care este problema ...alta data defapt in toate celelalte dati nu am mai oprit nici unul(cum am spus nu exceleaza dpdv culinar)...inseamna ca nu mai ai tu avat pe dunare ca la o partida anume am prins si oprit in trei insi pestii din poza respectiva???
dar ipocrizia ta care iti resufla pe urechi vrea sa ne spuna noua ca tu ''nici peste n-ai mancat si nici gura nu-ti miroase'' ...dar niciodata in viata ta de pescar emancipat :wink:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Mai 2009, 19:59

aaaa....si un alt amanunt in poza respectiva :
pestii cei ''mici'' in numar de 7 sunt in planul indepartat iar ei par chiar atat de ''mici'' in comparatie cu astia din fata care chiar sunt mari insa daca i-ai fi prins tu si i-ai fi pozat nu i-ai mai fi considerat chiar atat de ''mici''

asta ca referire la diversele amanunte din poza care ti-au scapat printre randuri :wink:

de asemenea ei au fost opriti pt. ca au fost prinsi primii si am vrut sa oprim peste ...binenteles ca daca prindeam pe cei mari de prima data nu mai aveam ce sa facem cu aia mai mici inteligentule, dar asa...ghinionul lor :?

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 08 Mai 2009, 20:46

dragos74 scrie:aaaa....si un alt amanunt in poza respectiva :
pestii cei ''mici'' in numar de 7 sunt in planul indepartat iar ei par chiar atat de ''mici'' in comparatie cu astia din fata care chiar sunt mari insa daca i-ai fi prins tu si i-ai fi pozat nu i-ai mai fi considerat chiar atat de ''mici''

asta ca referire la diversele amanunte din poza care ti-au scapat printre randuri :wink:

de asemenea ei au fost opriti pt. ca au fost prinsi primii si am vrut sa oprim peste ...binenteles ca daca prindeam pe cei mari de prima data nu mai aveam ce sa facem cu aia mai mici inteligentule, dar asa...ghinionul lor :?
lasa dragos 74...stii cum e... cainele moare de drum lung iar "inteligentul" de grija altuia...eu nu mai postez in prohibitie ca se gasesc destui care sa ma traga de "atentie"...ca nu l-am eliberat cum trebuie,ca e sub dimensiune,ca,ca,ca...etc,samd...simte-te tu bine si nu te mai uita in jur ca sunt multi invidiosi...
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Mai 2009, 11:04

dragos74 scrie:...astia din fata care chiar sunt mari...
hai ma Dragos, n-o mai da cotita, ca sunt mici... degeaba ai pus tu lentila aia pe Macro si ai adus in primplan obletii aia, ca ne dam seama si singuri :lol:
sunt aproape la fel de mari ca pastravii aia care-i prind io duminica de duminica, cand merg la gratar pe Balea, da' la care nu am poza ca io le dau drumu' repede, de frica justitiarilor :lol:
szekely mihaly scrie: din cauza acestori pescari romanul umbla prin alte tari pentru a avea o satisfactie la pescuit[/url]
:lol:
Sunt total de acord !
deci Dragos tu esti de vina ca acuma trebe sa ma duc io prin Slovacii si Slovenii sau Croatii, sa nu raman nesatisfacut la pescuit... uite vara asta, am vorbit cu "Satisfactia in pescuit", si mi-a zis ca o gasesc doar in Suedia,... pan'acolo o ajuns ! ia te rog sa-mi decontezi drumul, sa-ti mai speli din pacate ! ...
si da si tu dupa peste mai mare, macar ! ce naiba !... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 17 Sep 2010, 08:35

la avat, streamerele alea chiar nu trebuie lestate deloc? :roll: felicitari pentru captura! magica zi a fost aia!!!

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 17 Sep 2010, 09:07

dragos ai avut nevoie de baking in dril?

Scrie răspuns