Spey ,double -hand-caracteristici..
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Re: Spey ,double -hand-caracteristici..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
... cand ti le prinzi, macar le mai ai; vezi sa nu ti le tai... 
- semlecangheorghe
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

Am inlocuit outbond-ul cu un scientific angler,bonefish,cls 8,wf,floating..
Lanseurile merg incomparabil mai bine,se simte ca lanseta arunca fara probleme firul..
Lanseurile merg incomparabil mai bine,se simte ca lanseta arunca fara probleme firul..
.
.
Poate chiar era Outbound-ul prea greu pentru lanseta ta.
Eu am acelasi profil dar pentru DH-uri.
Nu vreau sa renunt la el nici cum!
Am dat si cu profile scandi....dar Outbound-ul este madafaca la intors streamere mai sanatoase
Eu am acelasi profil dar pentru DH-uri.
Nu vreau sa renunt la el nici cum!
Am dat si cu profile scandi....dar Outbound-ul este madafaca la intors streamere mai sanatoase
interesanta alegere ... fir pt apa calda si salina ... is curios cum merge pe apele noastresemlecangheorghe scrie:Am inlocuit outbond-ul cu un scientific angler,bonefish,cls 8,wf,floating..
apropo - http://midcurrent.com/gear/line-of-sight/
sau asta - http://midcurrent.com/gear/fly-line-mem ... tretching/
sau ... http://midcurrent.com/gear/choosing-a-fly-line/ ...
as fi sincer curios de concluziile tale. dar nu acuma, mai la toamna dupa ce apuci sa-l folosesti nitzel
Mda, de incercat acum pe apa rece. 
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
ceva de genul doner un coup de fil ..... 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Eu am un Airflo Ridge Tropical Saltwater... mi s-a parut o idee buna pentru pescuit la mare; inca n-am apucat sa-l moi in Mediterana; am dat in schimb cu el la noi, toamna.... Daca aruncam prin inele un lantz facea cam la fel!

- semlecangheorghe
- veteran

Sa intimplat asa,ca anul asta e o primavara foarte rece..
Voi pescui cu firul asta vara..E adevarat ca este putin sirmos,dar cind va fi cald,nu cred ca va fi o problema..
Cel putin in prima faza,il percep mult,mult mai usor de scos decit outbond-ul,outbond care era versiunea cu cap lung.
Am facut aseara citeva lanseuri in mijlocul strazii,incercind sa-mi perfectionez double-haul-ala sau cum naiba ii zice..De citeva ori ,mi-a iesit binisor,leader-ul ducindu-se drept si sigur undeva la 12-14m..Mai am de exersat,stiu..
Efortul facut cu outbond-ul a fost imens ca sa scot aia 10m,fata de bonefish..Imi place la el culoarea nu foarte stridenta,dar vizibila,este lunecos la atingere..imi place..
Voi pescui cu firul asta vara..E adevarat ca este putin sirmos,dar cind va fi cald,nu cred ca va fi o problema..
Cel putin in prima faza,il percep mult,mult mai usor de scos decit outbond-ul,outbond care era versiunea cu cap lung.
Am facut aseara citeva lanseuri in mijlocul strazii,incercind sa-mi perfectionez double-haul-ala sau cum naiba ii zice..De citeva ori ,mi-a iesit binisor,leader-ul ducindu-se drept si sigur undeva la 12-14m..Mai am de exersat,stiu..
Efortul facut cu outbond-ul a fost imens ca sa scot aia 10m,fata de bonefish..Imi place la el culoarea nu foarte stridenta,dar vizibila,este lunecos la atingere..imi place..
.
.