soriceii

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 20 Feb 2007, 20:37

Intr-un film de-al lui J. Willson (parca) la soricei lua cleni la "metru" si stiuca :). O sa ma interesez exact sa vad care era filmul.

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nikalai » 20 Feb 2007, 21:20

ar fi misto daca ai reusi sa afli, macar sa vedem si noi filmul. apoi cativa ''metri'' de clean am de gand sa fac rost si eu vara asta :lol:

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 20 Feb 2007, 21:49

o precizare: am chiar 2 soricei, dar nu voi pescui cu ei... ii voi da la schimb pe muste clasice ;)

LE: am pus o poza cu cei 2 suspecti in galeria personala, nu sunt chiar f. mari, au oana in 7 cm cu tot cu coada, insa carligul e mare, 8 cred..

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 21 Feb 2007, 13:42

soricei alea se folosesc la somn , mai rar la stiuca ... de fapt prietenii mei asa folosesc

primadata cind am dat cu streamere la stiuca paralel cu mine un prieten a dat cu soricel , insa el nu au avut absolut nimic muscatura... eu am prins una si am scapat una (cu streamer usor).... se zice ca soricelul e foarte bun noaptea pt somn , dar ataca si salaul sau avatul mare.... se prinde si stiuca dar parerea mea ca pt stiuca e bine sa aiba o culoare sau combinatii de culori foarte atractiva - rosu , orange, lemon, white
Poate pe o apa unde nu prea sunt pestisori se prinde mai usor cu ele, eu asa am observat ca stiuca cunoaste pocnitura ce face un pestisor pe suprafata si stie daca aia are dimensiunea ce cuvine lui ce poate sa manance, ma gandesc ca daca aude pocnitura de la soricel (crede ca pestisor|)si daca odata deja sa dus sa vada (ca se duce aproape totdeauna) si este acolo sare si pe soricel .... alta idee nu am ... ca nimeni nu pescuieste cu soricel (viu) la stiuca (eu am incercat odata , de mult, fara rezultat).....

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Feb 2007, 16:13

_Sanya scrie:... ca nimeni nu pescuieste cu soricel (viu) la stiuca (eu am incercat odata , de mult, fara rezultat).....
Un var din BV pescuia acu 15-20 de ani cu soricel viu si prindea stiuca. Acu n-am ce face decat sa astept prima iesire in Delta sa incerc acolo si cu streamere si cu soricei (imitatie) fiindca pe langa cluj stiuca e prea rara.

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

???????

Mesaj de nikalai » 21 Feb 2007, 17:10

pai soricelul ala sta la suprafata, imi vine greu sa cred ca se ridica somnul la el pe timp de noapte.hmm...
cat despre pescuit cu soricel viu..................asta e adrenalina deja, chiar sport extrem as zice

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 21 Feb 2007, 19:06

nikalai : crede ma ca vine ! vecinii nostrii pe cris noapte la voblere floating si poppere prind somni avati si salai mari ... nici mie nu-mi vine sa cred , dar tot asa necrezator am fost cu streamere de stiuci ....

Mihai : pe cuvintul meu spun ca nu am stiut , am crezut ca au fost o cretinie de-al meu :lol: :lol: :lol:

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 21 Feb 2007, 21:13

somnul noaptea vine spre "stele", o stie toata lumea...sau nu ?

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 21 Feb 2007, 22:32

sanya!!!

nu fi asa de "necrezator" :lol: , ca nu numai "vecinii" nostrii prind noaptea somni si salai (avati mai rar), mai prind si cei de "dinc'oa" :lol: la soricei si alti "crocodili" :wink:

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 21 Feb 2007, 22:34

Re: filmul cu cleni la soricel

Filmul e facut de John Wilson, se numeste Lure Fishing si chiar arata cum prinde cleni la soricel.
Intra pe hubul pescarilor (pescuit.no-ip.org:411) si-l vei gasi si la mine si la altii (eu l-am luat de la Zvic). Acum am vreo 16 GB de filme de pescuit la sharing, sa tot tragi.

Scrie răspuns