Mersi ca m-ai scos din belea...de 2 zile tot caut cd-uri cu filme de pescuit sa pot spune cum se numea filmul...dar parca au intrat in pamant...AndreiB scrie:Re: filmul cu cleni la soricel
Filmul e facut de John Wilson, se numeste Lure Fishing si chiar arata cum prinde cleni la soricel.
Intra pe hubul pescarilor (pescuit.no-ip.org:411) si-l vei gasi si la mine si la altii (eu l-am luat de la Zvic). Acum am vreo 16 GB de filme de pescuit la sharing, sa tot tragi.
soriceii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sa va zic culmea culmilor? Aici (in Noua Zeelanda) am omorat la un moment dat un Brown Trout (pastrav indigen) shi avea in burta .... tadaaaaa... 3 shoricei. Ulterior m-am interesat shi am studiat problema, shi parese ca nu numai ca pastravii halesc shoricei, dar populatzia shi dimensiunea pastravilor fluctuaza in functzie de "exploziile" in populatzia de shoareci.
Shtiu ca sunt alta mancare de peshte apele de aici... dar in fond shi la urma urmei vorbim de acelashi peshte.
Shtiu ca sunt alta mancare de peshte apele de aici... dar in fond shi la urma urmei vorbim de acelashi peshte.
hm
nu reusesc cu hub-urile astea de nici o culoare; am intrat si pe topicul cu hub-ul romanesc si am vazut multa lume nervoasa ca nu reuseste sa dawnloadeze.totusi unii au reusit, insa nu e 24 din 24......ma deruteaza, cine stie ce program au!? renunt! merci oricum baieti. ma gandesc la alta modalitate de a intra in posesia filmului. daca are cineva vreo idee....sa mai schimbam filme intr noi...
oricum vad ca soarecii au potential
si cu siguranta nu sunt pe cale de disparitie
eu unul nu prea imi inchipui cum pui un JERRY (ma refer la vietati)la capatul unui monofilament(sau chiar textil) si sa mai fie si un ac prin zona. ma distreaza ideea. poate e pescuitul viitorului
si uite asa, din vorba-n vorba descoperim noi frontiere

oricum vad ca soarecii au potential

eu unul nu prea imi inchipui cum pui un JERRY (ma refer la vietati)la capatul unui monofilament(sau chiar textil) si sa mai fie si un ac prin zona. ma distreaza ideea. poate e pescuitul viitorului

un amic se jura ca l-a vazut pe unu' dand pe un raulet de langa bucuresti la boboc de ratza viu. tocmai citise omu' nu-sh ce articole cum ca rupe somnu' din delta la asa delicatesa. deci omu' pusese pe macanila in lesa cu o ancora pe cocoasa si il lasa sa dea ture asa usor pe sub boscheti, doar doar o intra ceva.