pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
dragos74
- veteran

nu va mai luati ma dupa Eugen....
Luati Amnezia un diametru mai gros si sa vedeti cum zboara prin inele ca doar asta urmariti

ce taiat la mana ...ce elasticitate...vrajala

-
eugen
- veteran

mai am trei role de amnesia, cele mai groase 3 diametre care exista. cel mai gros il tin ca-mi trebe la muste, dar celelalte doua ti le pot face cado de ziua ta. sau nu. inca n-ai trimit pozele de la braconaju din weekend.

-
rough boy
- utilizator constant

singurul lucru care nu-mi place este ca nu prinde niciun fel de adeziv si nu prea merg facute conexiuni finute. in rest e brici. pana acum nu a stricat inele si o testam de mai bine de un an. da' n-am zis ca ar fi "chiar asa de bun"
Potzi sa le faci bucla ca la "braided loops" dar nu e prea finutz sau il tragi 10 cm peste capatul SH-ului la fel cum imbraci un ciorap, dupa care vii cu 2-3 bucatzele de izolant termocontractant de aprox 1 cm peste imbinare.
Termocontractant gasesti tot la Practicher sau mai bine la magazinele de componente electronice ca potzi sa-tzi cumperi cantitate mai mica.
-
eugen
- veteran

le cam fac nod si aia e. acum testez o varianta de bucla facuta cu acul, il trag prin el insusi si-l scot mai sus, matisez un pic, apoi iar il trec prin el insusi si matisez din nou. dar nimic din ce dai peste ata nu intra in sfoara asta ca sa iasa finut. nu am incercat niciodata varianta cu tub termocontractabil dar demult vreau sa-mi iau pt reparat portiuni ciupite din snururi mai vechi, daca o functiona habar nu am.
-
dragos74
- veteran

Eugene eu nu te astept pana la ziua mea ...daca o sa am nevoie ti-le iau eu mai repede fara sa te astept pe tine

-
dragos74
- veteran

rough boy scrie:
Potzi sa le faci bucla ca la "braided loops" dar nu e prea finutz sau il tragi 10 cm peste capatul SH-ului la fel cum imbraci un ciorap, dupa care vii cu 2-3 bucatzele de izolant termocontractant de aprox 1 cm peste imbinare.
Termocontractant gasesti tot la Practicher sau mai bine la magazinele de componente electronice ca potzi sa-tzi cumperi cantitate mai mica.
trebuie sa ne intalnim odata sa vad si eu mai pe viu cum faci tu legatura asta ......desi de cand cu aprecierile nelalocul lor referitoare la lanseta care ti-am bagat-o pe gat nu prea mai prezinti incredere

-
rough boy
- utilizator constant

de cand cu lanseta aia, nici eu nu mai am incredere-n mine.
Daca nu mai prezint incredere inseamna ca la un moment dat prezentam?