am sa incerc sa-tzi raspund, da sa stii ca nu-s profesor!IulyVIP1 scrie:salut la toata lumea pescareasca.......si daca nu am postat bine stiti si voi cum este cu noii veniti asa ca va rog mult mii de scuze, vreau sa va intreb pe voi care sunteti mai profesori in ale muscaritului cam ce clasa de lanseta si ce molineta sa achizitionez pt a pescui pastrav la musca pe rauri de munte? aaaa..........sa nu uit: acum un an si jumatate am achizitionat un set pt musca foarte ieftin marca Shakespeare. un an si jumatate ce sa spun am prins bine cu el in special clean. am folosit doar muste uscate si asa m-am si invatat cat de cat sa muscaresc. astept sfaturi dela voi. si inca o data mii de scuze daca nu am postat bine. respect all!!!

daca te descurci bine cu setul ala la clean, cred ca merge bine si la pastrav. pe rauri de munte dupa pistruiatzi tzi-as recomanda ceva de clasa 4, maxim 5. pe rauri inguste, pana in 8 -10m latzime, poate chiar clasa 3. ce clasa e setul tau? ai vreun link ceva?
hai sa-tzi zic un secret: pastravul n-are de un' sa stie ca tu ai luat setul ala pentru clean