iar mulineta , as vreau io sa ajung in situatie in care mulineta aia sau ce am eu (slv) sa nu faca fata
Sfat URGENT pentru un incepator!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
daca vrei si cleni dute linistit pe clasa 4 ... asa poti da cand in cand si cu slapi mai sanatosi (cu toate ca un bat de 10-11 piciori nu e facut pt asta dar merge, sau nimfe si ude mari pe ape deschise la cleni, nu numai ceheste) ... cu clasa 3 e un chin sa dai cu slapi sau cu muste mari ... pe de alta parte diferenta de sensibilitate nu prea observi intre clasa 3 si 4 doar atat ca in clasa 4 ai mai multa putere , te ajuta sa scoti un peste de marime din vad
cleni sanatosi mai intalnesti in apele noastre poate intra si altele de dimensiune ...
iar mulineta , as vreau io sa ajung in situatie in care mulineta aia sau ce am eu (slv) sa nu faca fata
- kuin tauti
- veteran

salut la toata lumea pescareasca.......si daca nu am postat bine stiti si voi cum este cu noii veniti asa ca va rog mult mii de scuze, vreau sa va intreb pe voi care sunteti mai profesori in ale muscaritului cam ce clasa de lanseta si ce molineta sa achizitionez pt a pescui pastrav la musca pe rauri de munte? aaaa..........sa nu uit: acum un an si jumatate am achizitionat un set pt musca foarte ieftin marca Shakespeare. un an si jumatate ce sa spun am prins bine cu el in special clean. am folosit doar muste uscate si asa m-am si invatat cat de cat sa muscaresc. astept sfaturi dela voi. si inca o data mii de scuze daca nu am postat bine. respect all!!!