mihai,
nu o sa-ti raspund punctual la intrebari aici. ca si shoco, pleci din start de la premisa ca eu n-am alta treaba decat sa va contest priceperea, asa ca discutia n-ar ajunge nicaieri.
m-am implicat in discutia asta strict dintr-un motiv: in loc sa i se spuna omului care intreba daca e buna lanseta de clasa 7 ca "da frate, poti sa prinzi pestii aia pe care vrei sa-i prinzi cu ea" discutia ajunge la tot soiul de sage-uri si loomis-uri specializate, de parca un tip care vrea sa prinda si el un oblete la musca si-ar fi planificat sa ajunga mare pescar de competitie.
am vazut cu ochii mei om la prima partida de muscarit prinzand clean cu uscata cu varga de clasa 8 ca pe aia o gasise la un milion si mai mult n-avea sa dea pe o scula. eu am prins pastrav cu 5 prima data cand am fost si acolo stiu ca puteam sa prind si cu 10 daca vroiam in situatia aia, ori despre asta e vorba. n-am spus nicaieri ca poti castiga un concurs pescuind cu scule nespecializate, am zis doar ca se poate prinde peste!!!
voi chiar aveti senzatia ca "promovati pescuitul de finete" la musca, ca sa citez din manual, or chiar asta nu se intampla din cauza ca ne luati de sus pe astia noi. eu mi-am spus parerea si am aceleasi drepturi ca si tine sa fac asta si ca oricine altcineva, buna proasta cum o fi ea, nu sunt dator cum presupui tu sa stau si sa inghit ironii gratuite pentru ca unul care stie mai multe decat mine are chef sa ma ia de sus. in cazul asta ma apar pe acelasi ton, ca asa e si normal.
iti scriu acum un mesaj privat unde o sa incerc sa-ti raspund pe indelete la cele doua sau trei intrebari ale tale. asta ca sa nu-ti raman dator.
in ce priveste discutiile, inca o data imi cer scuze ca m-am amestecat si am creat confuzie sau altele, promit foarte serios ca nu se va mai intampla.
numai bine!
ron thompson
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mi-am recitit acum mesajele din acest topic si zau ca nu-mi dau seama unde ai vazut ca te-as fi atacat (sau pe altcineva) sau ca m-as fi declarat mare priceput.eugen scrie:mihai,
nu o sa-ti raspund punctual la intrebari aici. ca si shoco, pleci din start de la premisa ca eu n-am alta treaba decat sa va contest priceperea, asa ca discutia n-ar ajunge nicaieri.
Astept mesajul, poate imi zici acolo.
Sunt de acord ca s-a discutat despre chestii multpeste nivelul de acumulare al unui incepator, dar n-am fost eu cel implicat in asta. Zau ca nu ma simt vinovat. Mai gresesc si eu si mai sar calul ca mi-o ia tastatura inainte, dar de data asta nu cred sa fii zis ceva aiurea.
de o saptama umblu disperat sa-mi caut un bat.am fost prin multe magazine dar aici ii cam dificil de gasit bete pentru muscafiind aproape de mare .am gasit un magazin ce vinde numai daiwa si astia au cateva bete dar majoritatea clasa mare .au un singur bat clasa 4 despre care asi vrea sa va cer parerea.
daiwa im-6 grafite lochmor-z f 907 #4 made in taiwan
pretul ii destul de bun 153 euro.va multumesc pentru sfaturi.
daiwa im-6 grafite lochmor-z f 907 #4 made in taiwan
pretul ii destul de bun 153 euro.va multumesc pentru sfaturi.
-
- veteran
Daiwa sau Cabela`s
Cred ca e o lanseta buna (nu ma vazut de la Daiwa decat lansete entry level la Aquamania si sunt onorabile) .
Din cate stiu eu Lochmor sunt lansete bune, iar Daiwa desi nu prea e populara pe aici e bine vazuta in Anglia unde vinde mult. Totusi cu 153 Euro poti sa cumperi ceva( zic eu )bun din USA de ex. Cabela`s PT - 865 sau seria mai noua LST care e in jur de 150$(160$ cele travel).
Tot cu aceesi bani(+30$) poti sa iei un SLi custom, care e cea mai buna lanseta Cabela`s iar blank-ul e produs de Loomis.
Daca totusi vrei acest Lochmor , nu e o alegere deloc rea, dar eu zic un 8`6``ft. si o clasa 5.
Din cate stiu eu Lochmor sunt lansete bune, iar Daiwa desi nu prea e populara pe aici e bine vazuta in Anglia unde vinde mult. Totusi cu 153 Euro poti sa cumperi ceva( zic eu )bun din USA de ex. Cabela`s PT - 865 sau seria mai noua LST care e in jur de 150$(160$ cele travel).
Tot cu aceesi bani(+30$) poti sa iei un SLi custom, care e cea mai buna lanseta Cabela`s iar blank-ul e produs de Loomis.
Daca totusi vrei acest Lochmor , nu e o alegere deloc rea, dar eu zic un 8`6``ft. si o clasa 5.