Putin ajutor va rog

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 16 Ian 2007, 20:12

alex in romania trebuie sa intrebi de un rau cu peste caci daca acela exista sigur nu e din populari :!:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Ian 2007, 20:18

dragos, au urcat lostrite pe prejmer?! :)

@ alex,

la 2 ore de mers cu masina din bucuresti ai doua rauri cu brown trout exclusiv in muntii fagaras, buda si capra, plus altele mai mici cum ar fi valea cu pesti, unde iarasi nu stiu daca se va pescui anul asta. capra a fost in fiecare an deschis in ultimii 5-6 ani.

daca mai adaugi ceva timp si ai chef de bagat pe drumuri forestiere, ai bazinul raului doamnei cu afluenti, mai ai si valsanul si ar mai fi, lipani nu stiu sa fie aici iar clenii nu urca asa sus. mai exista mai aproape ialomita, dar nu se compara ca si peisaj. insa si acolo este tot numai pastrav de care vrei tu. si ar mai fi niste ape...

daca esti dispus sa calatoresti mult mai mult, sunt o gramada de rauri faine in tara asta, dar iti cam trebuie neaparat si cineva care sa te duca. locurile cu pesti sunt cam putine, ghizi se gasesc si precis vei primi oferte daca asta cauti, dar nimic super organizat.

nu te ajuta cu prea mult hartile si numele unor rauri! daca iti imaginezi ca exista infrastructura pentru turism pescaresc la noi la munte, mai gandeste-te. baietii fac haz dar au dreptate ca s-ar putea sa fii un pic dezamagit.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 16 Ian 2007, 20:59

ma tu vrei sa-ti deschizi agentie de turism 8)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Ian 2007, 21:04

tu esti ala care prinde lostrite pe prejmer, nu io!

vezi ca plec acum de la birou, am chef de-o bere deci ai face bine sa fii gata. :)

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 16 Ian 2007, 21:21

iara mergeti la bere? Ticalosilor:P.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 17 Ian 2007, 10:34

a fost vin rosu cu pizza ca n-aveau alune si nu intra berea.
la voi sunteti multi cu buba la cap, are sens sa va relaxati la casting si discutii organizate. eu cu dragos discut la peste oricum, da' incercam si noi sa formam un grup, deja doi e un inceput, nu? :))

@alex,
eu ti-am raspuns concret, nu dai si tu niste poze cu bonefish sa ne clatim ochii cu locuri din alea de poveste? :)

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 17 Ian 2007, 10:47

hahaha, ok, doi, nu mai mult ca ne simtim amenintati :lol:

Alex, nu vei gasi in toata tara asta un rau populat cvu curcubeu. Referitor la pastravul indigen - asta e salbatic suta la suta, saracu se chinuie in fel si chip sa scape de braconieri, mai speriat, mai greu de prins ca asta nu vei gasi in toata lumea

Tavi
veteran
veteran

Re: Putin ajutor va rog

Mesaj de Tavi » 17 Ian 2007, 10:56

Acum ca am incercat sa raspund la intrebare poate primesc si eu niste raspunsuri concrete la intrebarile mele.
Repet, daca vrei detalii despre rauri din zona Fagaras, + cateva lacuri, pe mesagerie privata.

Scrie răspuns