pt. la vara ca e iarna

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 10 Feb 2005, 11:48

@Dragos
Hai sa mai torn nitzel gaz pe foc ... :wink:
- p... ciobanului (sau a calului = guvidia de balta, na c-am auzit si de asta :lol:) nu este un peste mai nobil decat "guvidul nostru amarat" fie si numai pentru ca pe lumea asta intai a fost marea cu vietuitoarele ei ... :wink: :twisted:
- de ce va antrenati la p... ciobanului? Pentru continutul bogat in fosfor sau pentru ... smantana? :twisted:
- mai vrei? mai am :twisted:

P.S. la P.S. e simpla (si banala) montura aia cu 2 chiostece, iti trebuie numai putina indemanare si fir mono sarmos :!: cu care sa legi carligele sa nu se mai incurce :wink:
P.P.S. desi nu e cazul (vezi N.B. din mesaju' anterior), accept armistitiul daca platiti bir (lasatzi guvizi-n pace ca tot nu stiti sa-i prindeti :twisted:)

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 11 Feb 2005, 00:29

OK,OK,ai castigat...adica te las in pace nu de alta dar nu inteleg cum de am ajuns sa discutam de asemenea creaturi (...guvizi si ciobani) si despre tehnica voastra super super ''FINA"cu ace incalecate :twisted: la rubrica fly fishing :? Si acum sa-ntetimfocul :twisted: De unde sa stie guvidele ce-i Pastravul si chiostecul ce-i MA :lol: :lol: Ca mare mai e marea dar si mare mai e distanta pana la munte :oops: Salutare siiiiiiiiiiNU RASPUND LA PROVOCARI!!! :D

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 11 Feb 2005, 00:32

Apropo!!! Ceziceai de lufarul ala :?: :) zi ca zici bine :idea:

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 11 Feb 2005, 09:59

"...De unde sa stie guvidele ce-i Pastravul si chiostecul ce-i MA. Ca mare mai e marea dar si mare mai e distanta pana la munte ..."

Nu stiu, da' invatza ... Si unul (guvidele), si altul (chiostecul). La asta din urma (chiostec) e chiar simplu, chestie de indemanare :wink:

P.S. esti convins ca numai pastravul stie ce-i aia o M.A.? :wink: :twisted:

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 11 Feb 2005, 10:05

Apropos de lufar, "nu raspund la provocari" :wink: :twisted:

Scrie răspuns