pt. la vara ca e iarna

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 08 Feb 2005, 09:34

@Dragos74 - ochii asatia :shock: ii ai asa de atata nesomn ??? :lol: Stavrizii s-au dus in perioada asta dar au fost destui asta vara/toamna, si lufari au fost cativa, dar putini fata de alte dati. Pastravi de mare (Salmo trutta labrax) sunt in Marea Neagra dar foarte si nu fac obiectul unui pescuit dedicat (de pescuitul lor la musca nici nu poate fi vorba).

@Crisp - pastravi la conserva??? eu n-am auzit :wink:

@Codrut - unde-ai auzit ca si pastravii se planteaza??? Daca ai vreo metoda spune-mi-o si mie, am cateva jardiniere goale si poate le umplu cu pastravi. Apropos, nu cumva se si altoiesc??? :P :twisted:

P.S. oricum eu i-am promis lui Eugen pastravi LA mare, nu DE mare :wink: :lol:

Codrut
junior
junior

Mesaj de Codrut » 08 Feb 2005, 13:08

@fff, la Agathon am auzit.
Acum serios vorbind, ce e cu Labraxu' asta? Am auzit niste ucrainieni vorbind de el.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 08 Feb 2005, 13:17

nu poti totusi aranja sa le dam un streamer in acvariu la cta? :))

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 08 Feb 2005, 13:24

@Codrut - vezi ca i-am raspuns lui Dragos ce-i cu "Labraxu" ala (pastrav de mare = Salmo trutta labrax). "Se ezista" si-n Marea Neagra dar e foarte-foarte rar.

@Eugen - la acvariu n-am cum sa aranjez pentru ca nu au asa ceva. Alternativa ar fi la Metro, o sa vorbesc sa te lase sa muscaresti in bazinele cu pastravi curcubeu

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 08 Feb 2005, 13:41

nope, nici o sansa. am intrebat la carrefour si cica nu e voie. :)))

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Feb 2005, 21:21

Dupa cum vad cu ochii astia mari :shock: voi astia de pe litoral va-ti contaminat rau de la nea Agaton:ala a adus palmieri prin toata Mamaia iar voi umpleti marea cu pastravi. :wink: ma voi vreti sa dezvoltati turismul pe mustele noastre :)
Daca populati si cu cativa lei gheparzi si maimute (ca tot aveti palmieri) se muta Nastase cuTiriac acolo ca si asa au ras toti mistretii de pe la munte. :cry:
Si totusi TARE as mai tine de un lufar(chiar iese fum din mulineta daca nu e unsa bine :?: :D :D :D )
dar pot sa ma multumesc si cu un.....cum ai spus fff???...aaa Labrax! :wink:
Cuuum?...fugi cu guvizii tai de aici!!! :? :? [/b]

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 09 Feb 2005, 12:07

@Dragos74

:lol: daca nu stiai iti spun eu ca litoralu' a fost populat de mult cu lei si maimutze (gheparzi n-am vazut inca, da' mai stii? Nu-i timpul pierdut :lol:). I-au adus in special pozarii din Bucuresti care umbla pe plaje :twisted:
Apropos de guvizi, stii, pe la noi umbla vorba cum ca "guvidu-i pestele cel mai usor de prins da' numa' bucurestenii n-o pot face" :twisted:. Asa ca, aviz amatorilor de lufar, ca de labrax nici nu poate fi vorba :lol:

N.B. orice referire la bucurestenii de pe acest forum este EXCLUSA <=> bucurestenii de pe acest forum reprezinta exceptiile care confirma regula :P :twisted:

P.S. tz, tz, tz ce ti-e si cu insomnia asta :shock:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Feb 2005, 13:39

litoralu a fost intotdeauna plin de lei , chiar si pe vremea lu ceasca
iar de maimutze la fel,....e suficient sa arunci o privire pe plaja :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 09 Feb 2005, 14:40

Corect Sorine, litoralu' (si plajele) e plin de maimutze (si de lei). Fie endemice, fie in tranzit, fie aclimatizate :lol: :lol: :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 10 Feb 2005, 09:52

Asta-i o provocare :x :x asta se cheama razboi :evil: bucuresteni fff ne-a atacat....LA ARME....ADICA LA ...LANSETE :twisted: (o mai fi vreun bucurestean prin zona??) Dragul meu fff ...pai tu nu sti ca noi ne antrenam tot timpul cu guvizii tai .Ai auzit tu oare de acea specie nobila numita (elogiata) P---Ciobanului :!: :?: E stramosul mai NOBIL al guvidelui vostru amarit :D :D
P.S. poate ca nu am deprins inca bine thnica aia cu 2 ,,chiostece" legate unul langa altul de se incurca guvidele in ele(unu-i pune piedica si altul il agata) :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns