pastravul si soarecii

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 17 Dec 2010, 12:27

georgica scrie:frumosi clenoci, da ma irita o chestie... ce-i cu rana aia din poza a doua? l-ai castrat? :lol: :shock:
Ma gandeam eu ca cineva se va lega de asta! Pestii nu sunt prinsi de mine, ptr ca eu nu pescuiesc la fly. Sunt prinsi de un amic de-al meu, langa mine (mai exact pe malul celalalt). Din pacate cleanul ala era ranit . De altceva(altcineva)...asta-i viata! Da, de foame , ii era foame !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Dec 2010, 12:50

:lol: :lol:
da Andrei, stim ca pune botul si pe asa ceva ...mai era cineva care incercase expres cu soricutii prin august, septembrie cu succes ...

dar...e dupa apa....
la fel cum in NZ pastravii papa soareci, la fel in RO nu prea ai ocazia sa testezi asa ceva ...... dar daca apele iti permit ... 8)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Dec 2010, 22:14

ANDREI RIGA scrie:
georgica scrie:frumosi clenoci, da ma irita o chestie... ce-i cu rana aia din poza a doua? l-ai castrat? :lol: :shock:
Ma gandeam eu ca cineva se va lega de asta! Pestii nu sunt prinsi de mine, ptr ca eu nu pescuiesc la fly. Sunt prinsi de un amic de-al meu, langa mine (mai exact pe malul celalalt). Din pacate cleanul ala era ranit . De altceva(altcineva)...asta-i viata! Da, de foame , ii era foame !
Amicul asta al tau foloseste mulinete DragonFly! Hmmm, slaba calitate, mai bine lua un Hardy sau macar un Shimano, tot era mai bun.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Dec 2010, 23:16

Amicul asta al tau foloseste mulinete DragonFly! Hmmm, slaba calitate, mai bine lua un Hardy sau macar un Shimano, tot era mai bun.
Important este sa se descurce :wink: , si daca prinde cu ce are ,de ce sa cumpere alta mai buna mai scumpa ? :twisted: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Dec 2010, 07:00

La ce naibi trebuie mulineta mai buna daca la noi in tara odata la 3 ani (in cel mai fericit caz :!: ) ajungi la backing :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Dec 2010, 08:07

:lol: :lol: :lol: hellu io ţi.am zis că e amator :twisted: ps1 tu inca nu ai 3 ani de fly, nu? :twisted: ps2 nu ajungi la backing nici in cast? :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 18 Dec 2010, 08:31

Fario_nebunu scrie:Amicul asta al tau foloseste mulinete DragonFly! Hmmm, slaba calitate, mai bine lua un Hardy sau macar un Shimano, tot era mai bun.
Da-mi voie sa nu raspund foarte detaliat la asta ! Fiecare pescuieste cu ce poate, are si mai ales cu ce prinde peste. Si el prinde ! :D

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 19 Dec 2010, 20:39

fario nebunu sigur a spus la misto treaba cu mulineta scumpa mai ales ca mulineta are un rol infim in pescuitul la musca de la noi....iar voi ati pus botul ....ca cleanul la musca... :) :) :)

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 19 Dec 2010, 21:03

Daca era soarece ! :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Dec 2010, 21:14

andrei.A scrie::lol: :lol: :lol: hellu io ţi.am zis că e amator :twisted: ps1 tu inca nu ai 3 ani de fly, nu? :twisted: ps2 nu ajungi la backing nici in cast? :P
stii bine ca nu am clasa 3 sa pot da cu muste pe carlig de 4 :lol: ca sa ajung la capatul snurului

Scrie răspuns