Ma gandeam eu ca cineva se va lega de asta! Pestii nu sunt prinsi de mine, ptr ca eu nu pescuiesc la fly. Sunt prinsi de un amic de-al meu, langa mine (mai exact pe malul celalalt). Din pacate cleanul ala era ranit . De altceva(altcineva)...asta-i viata! Da, de foame , ii era foame !georgica scrie:frumosi clenoci, da ma irita o chestie... ce-i cu rana aia din poza a doua? l-ai castrat?![]()
pastravul si soarecii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran

da Andrei, stim ca pune botul si pe asa ceva ...mai era cineva care incercase expres cu soricutii prin august, septembrie cu succes ...
dar...e dupa apa....
la fel cum in NZ pastravii papa soareci, la fel in RO nu prea ai ocazia sa testezi asa ceva ...... dar daca apele iti permit ...

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Amicul asta al tau foloseste mulinete DragonFly! Hmmm, slaba calitate, mai bine lua un Hardy sau macar un Shimano, tot era mai bun.ANDREI RIGA scrie:Ma gandeam eu ca cineva se va lega de asta! Pestii nu sunt prinsi de mine, ptr ca eu nu pescuiesc la fly. Sunt prinsi de un amic de-al meu, langa mine (mai exact pe malul celalalt). Din pacate cleanul ala era ranit . De altceva(altcineva)...asta-i viata! Da, de foame , ii era foame !georgica scrie:frumosi clenoci, da ma irita o chestie... ce-i cu rana aia din poza a doua? l-ai castrat?![]()
-
- veteran
-
- veteran