pastravul si soarecii

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Dec 2010, 10:14

elias scrie:Astept Kzoli poza sa ma las de avat :lol: Cand te gandesti ca unu -doi pe an mai duc si eu acasa :? Avat nu soareci. :lol:
io am prins vro 2, la sandvisuri trag cel mai bine, iar pe post de undita folositi rucsacu ...

marus celalalt o prins un caine tot la sanvisurile din rucsac, dar a fost nevoie de minciog pentru capturare ca neincapand in rucsac a vrut sa fuga cu punga plina cu sandvisuri

la somn recomand buchetul de soareci :lol: :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Dec 2010, 16:06

arapaima scrie:Daca vii la intalnirea muscarilor de joia la metrou Aurel Vlaicu poate iti legam noi cativa soricei. Eu am legat unul asa de mic... au ras astia cu lacrimi :lol:
Joia dupa ora 6 vino sa-ti iei soareci sau alte lighioane :wink:
Fario mai lipseste din clubul de la metrou :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Dec 2010, 23:18

arapaima scrie:Daca vii la intalnirea muscarilor de joia la metrou Aurel Vlaicu poate iti legam noi cativa soricei. Eu am legat unul asa de mic... au ras astia cu lacrimi :lol:
Mersi f mult ptr invitatie, poate saptamana viitoare ca acum am orele la facultate si ma injura studentii daca le zic ca nu am ajuns ca sa merg sa iau muste.... :lol: Daca stiam ca exista aceasta practica luam si eu mai multe muste din Africa de sud sa pot da la schimb! Aveau aia niste streamere.....din blana de antilopa, de bivol, pene de bibilica sau paun african etc. Si nu erau scumpe - 5 ranzi musca mica (2,5 lei), 10-15 ranzi streameru de 5-7 cm (5-8 lei). Na, asta e, acum abia peste 4 luni poate mai ajung pe acolo....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Dec 2010, 23:21

HellRAISER scrie:
Fario mai lipseste din clubul de la metrou :lol: :lol: :lol:
De ce nu? Muscar de buldo.....un fel de pata de culoare intre voi, robespierilor! :lol:

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 10 Dec 2010, 00:03

Fario_nebunu scrie:
Mersi f mult ptr invitatie, poate saptamana viitoare ca acum am orele la facultate si ma injura studentii daca le zic ca nu am ajuns ca sa merg sa iau muste.... :lol: Daca stiam ca exista aceasta practica luam si eu mai multe muste din Africa de sud sa pot da la schimb! Aveau aia niste streamere.....din blana de antilopa, de bivol, pene de bibilica sau paun african etc. Si nu erau scumpe - 5 ranzi musca mica (2,5 lei), 10-15 ranzi streameru de 5-7 cm (5-8 lei). Na, asta e, acum abia peste 4 luni poate mai ajung pe acolo....
Stai linistit, nu trebuie sa ne dai muste la schimb :D tu vino si spune ce soareci vrei, ca sa stiu daca am materiale destule :lol:
Invitatia ramane valabila pt joia viitoare :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Dec 2010, 18:07

:lol:
nuantele dau sens lucrurilor

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 12 Dec 2010, 04:58

10-15 ranzi streameru de 5-7 cm (5-8 lei).
pfuaii...alea da....de 20 de cm nu aveau? ce drac sa faci cu 5 cm? alea sunt streamere bre? inseamna ca nu ai vzut streamere pana acu' :lol:
Si lasa-le dracu de bulde, ca ala nu e pescuit, e cel mult metoda de a prinde peste ceaa ce e putin altceva...pai ori suntem muscari ori nu mai suntem :twisted:

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 12 Dec 2010, 05:02

a, si sa stii ca soricelul lu arapaima e la mine, io l-am legat, nesimtitu i-a pus dor coada si urechi saimi strice mie bunatate de sedge... Daca il vrei, nu ti-l dau, sa-ti lege altul daca e asa destept :twisted:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Dec 2010, 19:34

parintele scrie:a, si sa stii ca soricelul lu arapaima e la mine, io l-am legat, nesimtitu i-a pus dor coada si urechi saimi strice mie bunatate de sedge... Daca il vrei, nu ti-l dau, sa-ti lege altul daca e asa destept :twisted:
Haha, asta e ca faza aia cu "daca baba ar avea roti ar fi tramvai!" :lol: Omule, cata vreme "soricelul" nu avea coada si urechi era orice altceva dar nu soricel! Daca la sedge-ul ala ii puneai o coada de 10 cm si ceva picioruse devenea in puii mei miriapod! :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 12 Dec 2010, 21:41

Imagine

Imagine

Despre asta vorbeam !

Scrie răspuns