pastravul si soarecii

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Dec 2010, 16:55

eu am o pisica mancatoare de soareci, se pune ? :D
Din nazbatiile mancate de pesti am gasit, o soparla intr-un salau pe Dunare , si raci atat in somn cat si in salau

Foarte tare filmul ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Dec 2010, 17:36

Toamna dupa recoltare este momeala perfecta pentru zone de campii ( cu soareci multe) merge atat la clean, avat, pastrav cat si la stiuca mai ales la somn .... acest clip a fost postat prin vara pe la topicul despre somni.
Mai ales noaptea cu voblere mici si voluptoase se pot face adevarate ravagii... doar sa aveti "stomac" , sa vedeti ce "iasa din peste" pe mal in asemenea perioade............
era vreme, cand dintr-o moaca de 3 kg a "iesit pe mal 9 blanosi" :shock: si inca era fometat la bomber .... :lol: .

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Dec 2010, 20:46

Storm-xxx povestea ceva de genul asta acum vreun an doi.Tot asa toamna cand soarecii trec de pe insule pe mal,ajung hrana la somni,cleni si ce-o mai fi.Refuz sa cred ca si avat :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Dec 2010, 20:56

elias scrie:Storm-xxx povestea ceva de genul asta acum vreun an doi.Tot asa toamna cand soarecii trec de pe insule pe mal,ajung hrana la somni,cleni si ce-o mai fi.Refuz sa cred ca si avat :lol:
Am undeva o poza cu una de 4 kg(avat- avand in gura un soricel din aceasta) daca gasesc iti trimit :lol: , am prins cu o imitatie de soareci facuta de un tip din toplita atunci cand am primit am si postat cateva poze ....
Nu stiu care este motivul cocncret pentru care migreaza in masa soarecii, dar uneori migreaza cu zecile si atunci daca esti pe faza .... :lol:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 08 Dec 2010, 21:09

:D Daca esti pe faza,poti sa-i prinzi pe toti?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Dec 2010, 21:29

nasolu scrie::D Daca esti pe faza,poti sa-i prinzi pe toti?
:lol: :lol: :lol: , nu stiu de unde simt pesti ca pe acolo vor trece blanosii ,dar stau la panda si poti sa pacalesti destul de usor parca nu intereseaza nimic ataca tot ce ajunge in apa... din pacate asemenea locuri si momente sunt destul de greu de gasit dar nu imposibil, mai ales din barca... te ancorezi la 15- 20 m de mal si lansezi spre mal cat mai aproape ... este ceva fenomenal, bufnituri una dupa alta ...
Fenomenul tine doar cateva ore de la lasarea intunericului(de la 9-10 seara pana la ora 1 cel mult).... incercati si nu veti regreta :lol: ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Dec 2010, 21:32

Astept Kzoli poza sa ma las de avat :lol: Cand te gandesti ca unu -doi pe an mai duc si eu acasa :? Avat nu soareci. :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Dec 2010, 21:38

elias scrie:Astept Kzoli poza sa ma las de avat :lol: Cand te gandesti ca unu -doi pe an mai duc si eu acasa :? Avat nu soareci. :lol:
Soareci inca n-am adus acasa ,dar cine stie ? niciodata nu-i tarziu .... :lol:

Trimit si poza doar sa gasesc pe undeva .... "soriceii artificiali stau in trusa, odihnesc" si asteapta toamna 2011...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Dec 2010, 22:52

Dar unde gasesc de vanzare musca in forma de soarece? O vinde vreun magazin la noi?

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 08 Dec 2010, 22:59

Daca vii la intalnirea muscarilor de joia la metrou Aurel Vlaicu poate iti legam noi cativa soricei. Eu am legat unul asa de mic... au ras astia cu lacrimi :lol:
Joia dupa ora 6 vino sa-ti iei soareci sau alte lighioane :wink:

Scrie răspuns