Nu prea. Ii trebuie destul de mult cupru pentru a-l face sa se scufunde bine, iar asta schimba echilibrarea liniei si "rupe" bucla, ceea ce duce la incurcarea firului.crisp scrie:Intrebare: Din pacate nu am decat sururi floating; Daca lestez leader-ul cu lita de cupru (eventual in dreptul nodurilor ca sa nu alunece "in jos") merge?
Nu a mai fly-tuit nimeni in ultimul timp?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
io daca ajung duminica la pescuit , numai aci undeva pe Cris merg , cu nimfe mici #16 #18 crem sau galbui , ca toti prietenii ma freaca menta ca ei prindeau scobari la nebunie , si mreana de pina 3-4kg/buc (restul rupe firul)
metoda e simpla pe inaintas pui 1 sau 2 nimfe si la capatul inaintasului o boabe de plumb 1-2-3gr in functie de curent si de adincimea apei.
numai nu stiu unde gasesc aroma de brinza, sper ca o sa mearga si cu vanilie sau miere
metoda e simpla pe inaintas pui 1 sau 2 nimfe si la capatul inaintasului o boabe de plumb 1-2-3gr in functie de curent si de adincimea apei.
numai nu stiu unde gasesc aroma de brinza, sper ca o sa mearga si cu vanilie sau miere