moderate fast sau fast

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 25 Mar 2009, 22:31

mersi sincer de ajutor..cum am spus nu vreau sa fiu inteles gresit..nu imi iau bat de fly din snobism si imi aiu unul cat mai modest (pana in 250$)..nu stiu mare lucru cand vine vb de fly si de asta am si apelat la ajutorul vostru( realizez de asemenea ca betele mai lungi pot fi o pacoste in avion dar chiar imi plac betele din 2 bucati) . credeam ca nimic nu poate fi mai interesant decat spinning-ul..m-am inselat cumplit-nu a fost nevoie decat de 2 ore de pescuit (daca se poate numi asa deoarcere lansam destul de stangaci, si nici acum nu cred ca ma descurc prea bine dar sansa mea e ca locurile respective tin peste). presupun ca si urcatul putin pe rau e un sfat bun..eu in general am mizat pe maree..atunci apa e prea mica pentru pesti sa urce si raman intr-un fel de golf si dau tarcoale. stiu ca nu suna prea inteligent dar am facut si eu cum am vazut la altii...am vazut o multime de pescari ce pescuiau la gura raului si am dat si eu langa ei :lol: . am avut norocul sa scap si fara carlige in urechi sau mai rau in ochii.

cristian.ene
veteran
veteran

Cabela`s & Redington

Mesaj de cristian.ene » 08 Apr 2009, 07:07

Eu iti recomand Cabela`s care lucreaza cu cei mai mari producatori(G.Loomis , St.Croix, Daimondback, Batson) sau Redington care e brand Sage.

Cabeal`s L-Tech(cred ca e Batson) e una din variante sau Redington CPX /RS4 toate sunt lasnsete care sunt capabile sa dea la toate distantle si la nivelul lor de pret sunt mai bune decat echivalentul de la G.Loomis sau Sage in aceeasi clasa de pret.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Apr 2009, 13:07

....kuintauti are dreptate....lansetele de doua maini sant din contra cele mai odihnitoare in pescuit ....pt ca faci f. putine miscari pt un lanseu....inprincipiu :wink:

si ele sunt de diferite clase ....cele ''masive''sunt clase mari peste 10 dar exista de asemenea clase sub 10...7...8...chiar mai mici si poti asa cum a spus si el sa-ti potrivesti una cum iti palce tie

eu am fost in italia cu doua lansete din 4 buc...cand m-am intors era sa le las pe acolo,nu mi-a mai permis cu ele la bagaj de mana...
...iar la hala cu catr sunt mai lungi cu atat exista riscul sa le iei rupte... :!:

Scrie răspuns