Mihai Veg-redkid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
bravo, Redkid!
faci cinste muscarilor!
faci cinste muscarilor!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- mihaimircea
- veteran
acum mi-am dat seama ca ce ziceam eu se intampla fix acum un an.MihaiV scrie:Cele 3 medalii castigate acum au fost anuntate acu 24 ore. A nu se confunda cu performanta de anul trecut!
Felicitari inca o data, Mihai!
Evenimente de tipul acesta (premii doi ani consecutivi - BRAVO) ma fac sa ma apuc si eu de muscarit si legat muste

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Pe vremuri am legat si io neste pene cu ata pe carlige rusesti din targmihaimircea scrie:
Evenimente de tipul acesta (premii doi ani consecutivi - BRAVO) ma fac sa ma apuc si eu de muscarit si legat muste
Ce iesea se puteau numi cu indulgenta goange sau barzauni.
Acum cand vad ce face Redkid mie unu imi vine sa-i las pe aia care se chiar se pricep sa faca muste, ca-i pacat sa consum io degeaba materia prima

- redkid
- utilizator constant
MUltumesc mult!!
nu ma asteptam sa ies asa de bine, pt ca au fost foarte multe muste bune.. asa ca sunt foarte fericit ca am iesit pe 2
am fost si anul trecut, si si anul asta sunt membru apsalba..
Am tinut sa fac aceste "corecturi" ca sa evit alte discutii mai tarziu, sper ca nu am suparat pe nimeni
Inca odata multumesc !!! si incep sa ma gandesc la concursul de anul viitor, se pare ca e din ce in ce mai greu!!!
nu ma asteptam sa ies asa de bine, pt ca au fost foarte multe muste bune.. asa ca sunt foarte fericit ca am iesit pe 2

Tin sa va spun ca nu e campionatul mondial(de fapt din cate stiu eu nici nu exista la flytying..), e vorba de un important concurs multinationalMihai Veg, membru APS ALba a cucerit trei medalii la Campionatul Mondial de legat muste:

Felicitari a primit si de la noi, ar merita un premiu din partea asociatiei care si asa se foloseste de imaginea lui
Ieri dimineata mi-au facut o oferta, o sa va dau mai multe detalii dupa ce ma decid..Cu aceasta ocazie poate cei de la Alba o sa te sustina in continuare si speram ca iti vor da si un premiu consistent.
Poate iau exemplul celor de la Mures care m-au sponsorizat cu participarea la Campionatele Mondiale din Suedia 2005 dupa ce am luat titlul de campion national reprezentand Mures.
Aici esti putin dezinformatRed kid nu e in asociatia apsalba . Cel putin nu pana anul asta

Am tinut sa fac aceste "corecturi" ca sa evit alte discutii mai tarziu, sper ca nu am suparat pe nimeni

Inca odata multumesc !!! si incep sa ma gandesc la concursul de anul viitor, se pare ca e din ce in ce mai greu!!!

P.S. aripile alea cum se cumpara ? se fac ? sau le furati de pe vro albina ?

Always C&R
http://www.bscteam.ro
- redkid
- utilizator constant
Dap, ai dreptate! si mie de aia mi-a fost frica la general.. da se pare ca l-am facut,( e a unui rus ce a castigat anul trecut..)
Intr-adevar e amuzanta denumirea categoriei, dar daca o sa te uiti mai atent , vei vedea ca e cat se poate de serios.Mustele de la categoria aia sunt legate pe carlige mai mici de #20 deci efortul si precizia celor ce le-au legat sunt extraordinare
mai ales cand mai vezi si cate una legata pe carlig de #32

Intr-adevar e amuzanta denumirea categoriei, dar daca o sa te uiti mai atent , vei vedea ca e cat se poate de serios.Mustele de la categoria aia sunt legate pe carlige mai mici de #20 deci efortul si precizia celor ce le-au legat sunt extraordinare

P.S. nu am putut sa nu remarc imitatia de "reproducere" intre cele 2 insecte la real si la cealalta categorie mi-a inspirat ideea unei metamoroze de la nimfa la insecta sau un sir de insecte
P.S.2 nu ma pricep la imitatii de insecte asa ca le zic simplu insecte , voi stiti mai bine ce "eupherya metamorphosya" is acolo

Numa bine

Always C&R