Mihai Veg-redkid

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Feb 2007, 14:36

[quote="MihaiV"]M-a distrat "bronzul" de la Creative. Probabil ca si pe altii i-a distrat si asa s-a catarat pe locul 3, altfel neavand nimic de a face cu subiectul "fly", fiind o imitatie de brad de craciun, [/quote]

Daca bradu avea conuri ar fi luat locu unu , probabil imita un brad din plastic , fara conuri . Cred ca la anu particip si eu , la creative bag un tractor rosu cu roti negre pe cirlig de 2 iar la sectiunea aia pentru bass am sa impaiez un colibri pe cirlig 2/0 , vad ca anu asta o cistigat unu cu un soarec he!he!

Fir Intins!!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Feb 2007, 14:41

RIon scrie:
apsalba scrie:Mihai a motivat asa. Daca vrea sa confirme participarea, maine este inscris.
de ce sa nu faca parte din echipa? este si un bun pescar, si trebuie incurajat!
Ar trebui sa vb. cu parintii lui, fiind vorba de un eveniment unic in viata... desi nu cred ca se va pune problema;)
Cu tatal lui sunt prieten; bineinteles ca daca merge nu merge sa faca galerie. Mustele lui trebuie sa treaca si testul practic, nu doar cel artistic. Are si de la cine sa afle tehnici de pescuit, cei doi trimisi de noi fiind dintre cei mai priceputi muscari ai aps alba.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

re :

Mesaj de shoco » 15 Feb 2007, 15:39

Daca o sa participe sigur se va alege cu un sac de experienta si banuiesc ca, de acum incolo va trebui sa se obisnuiasca cu sesiunile de toamna fiindca cele de vara vor fi petrecute cu batul in mana departe de casa.
Tara asta are nevoie de muscari tineri, ambitiosi si luptatori in concursuri !

Cei mai priceputi muscari sunt cam batrani........

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Feb 2007, 15:43

:lol: wai, nu mai vorbiti omu pe la spate :P , ma cuget oricum ca cine face muste dinaistea stie sa si pescuiasca _ cu ele , bineinteles ca loc de experienta mai e destul, si ce atata sesiune, ca daca esti abil poti vorbi cu unii profi si dai mai devreme examenu, plus ca toamna is 100 de RE RE RE :lol: :wink:

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 16 Feb 2007, 07:56

apsalba scrie:
RIon scrie:
apsalba scrie:Mihai a motivat asa. Daca vrea sa confirme participarea, maine este inscris.
de ce sa nu faca parte din echipa? este si un bun pescar, si trebuie incurajat!
Ar trebui sa vb. cu parintii lui, fiind vorba de un eveniment unic in viata... desi nu cred ca se va pune problema;)
Cu tatal lui sunt prieten; bineinteles ca daca merge nu merge sa faca galerie. Mustele lui trebuie sa treaca si testul practic, nu doar cel artistic. Are si de la cine sa afle tehnici de pescuit, cei doi trimisi de noi fiind dintre cei mai priceputi muscari ai aps alba.

eu sunt convins ca e mai bun red kid decat cei doi preiceputi muscari din alba.. Acolo nu se pescuiesc cleni...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Feb 2007, 08:01

Uiota-te pe apsalba.ro si o sa vezi clenii de pe lacul capalna prinsi la concursul de musca al APS Alba de anul trecut. Vei recunoaste si cativa muscari cu care esti prieten (sau pe care ii cunosti).
http://www.apsalba.ro/galerie.html

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Feb 2007, 08:08

Traducere: Luci a zis ca in Suedia nu se pescuieste la clean, deci un pescar bun la clean nu e neaparat pescar bun la pastrav si lipan pe raurile uriase ale Suediei!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Feb 2007, 09:39

Oricum, astept sa confirme ca vrea sa faca deplasarea si numai pe rau se poate stabili cine este mai bun (sau mai norocos). Oricum, garantez ca pescarii nostri vor arata ce stiu. Si chiar stiu, desi nu s-au afisat pe la concursuri in ultimii ani, cu exceptia dl. Moga, care a fost si campion national in 2005.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Feb 2007, 10:39

2004!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Feb 2007, 10:41

apsalba scrie:Oricum, garantez ca pescarii nostri vor arata ce stiu.
Ca pescarii vor arata ce stiu, sunt convins. Comentam noi dupa, ca de-aia ne place carcoteala :lol:
Dar la cine va referiti cand ziceti "nostri"? La asociatie, la federatie, la tara? Sau la sponsori? Sa nu interpretam iar gresit nestiind in numele cui vorbiti!

Scrie răspuns