Merita!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Hopa,hopa....eu am vrut sa stiu numai de snururi-calitate-folosire
.....ca bat si mulineta am deja.Batul este un Daiwa de 9' clasa 6/7 si mulineta tot o Daiwa.Pentru mine si pretentiile mele de fly, sunt bune
Cum s-ar spune, eu vreau doar sa-mi clatesc degetul prin Fly...nu sa-mi prinda toata mana...am vazut ce ati patit voi, si-mi ajunge
Cand m-am apucat de fly(daca se poate spune asa) a fost ca sa prind un Avat pe Mures,indrumat de un prieten visator(care din pacate nu mai este) si am reusit dupa 2 ani.Cred ca am mai povestit asta cuiva pe aici.
Acum vreau STIUCA....stiuca,stiuca,stiuca
Io v-am zis ca-s "dereglat" la cap
Deci bat am....ce snur sa cumpar
pana la urma 

Cum s-ar spune, eu vreau doar sa-mi clatesc degetul prin Fly...nu sa-mi prinda toata mana...am vazut ce ati patit voi, si-mi ajunge

Cand m-am apucat de fly(daca se poate spune asa) a fost ca sa prind un Avat pe Mures,indrumat de un prieten visator(care din pacate nu mai este) si am reusit dupa 2 ani.Cred ca am mai povestit asta cuiva pe aici.
Acum vreau STIUCA....stiuca,stiuca,stiuca

Io v-am zis ca-s "dereglat" la cap

Deci bat am....ce snur sa cumpar

-
- veteran
Tavi scrie:Nu, este lung.Hell scrie:
- Raul ala este lat?

p.s. ca sa nu mai zic ca dupa asta urmeaza ...floating,slow sinking,fast sinking...si alte cele, de te doare capul

DT are singurul avantaj ca poti sa-l intorci cind se uzeaza primul capat...
Daca-i lanseta Daiwa Algonquin din aia verde...e destul de vinjoasa dar si grea...As merge pe un WF cu capat scurt si gros sau l-as mai scurta eu dupa pofta inimii.
E cunoscut faptul ca engleza suna a litera de lege in probleme pescaresti delicate...
asa ca citez din Fly Fisherman, celebra gazeta ..
http://imageshack.us/photo/my-images/828/dscn4738y.jpg/
Daca-i lanseta Daiwa Algonquin din aia verde...e destul de vinjoasa dar si grea...As merge pe un WF cu capat scurt si gros sau l-as mai scurta eu dupa pofta inimii.
E cunoscut faptul ca engleza suna a litera de lege in probleme pescaresti delicate...

http://imageshack.us/photo/my-images/828/dscn4738y.jpg/
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
- veteran
Jedi...QED...ai un Guinness de la mine...asa mai baieti vedeti ca-i simplu si logic....da cu floating si sinking cum sta treaba
p.s.ma rog si cartea aia o "scaldat-o" in papusoi la un moment dat cu care-i mai bun...pacat ca n=ai pus poza cu ambele pagini complete.Mersi oricum.
p.p.s apropo tu ce preferi...fac o statistica nu de alta

p.s.ma rog si cartea aia o "scaldat-o" in papusoi la un moment dat cu care-i mai bun...pacat ca n=ai pus poza cu ambele pagini complete.Mersi oricum.
p.p.s apropo tu ce preferi...fac o statistica nu de alta